20
UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol Jake
UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol Jake
UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol Jake
UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol Jake

UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol Jake

UPPABaby
2999 kr / 2399 kr
Vr laveste pris 1-30 dager fr prisavslag: 2999 kr
Antall: 
Kjp
 • Fri frakt over 499:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  P lager (3-6 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol, Sort

  Mesa i-Size Jake i en nyanse av sort har et ekstra tettsittende sete og med den separate spedbarnsinnlegget får babyen din ekstra sjenerøs hodestøtte helt fra starten. Dette bilsetet har et trepunktsbelte som vokser med barnet og gir en perfekt passform. Alt for at du skal være trygg med sikkerhet og komfortabel bruk!

  Bilsetet er utrolig enkelt å montere, du trenger aldri å være usikker på om du har montert det riktig. Designet oppfyller kravene i henhold til i-Size og R129, som er en sikkerhetstest basert på barnets høyde, som for dette bilsetet er 40-78 cm.

  Den sjenerøs solskjermen med UPF25+, det innebygde ventilasjonssystemet og luftehull i skallet på bilsetet sørger for at babyen holder seg kjølig på reisen, mens både minneskum og Uppababys EPP-skum med luftkanaler støtter kraften og gi avansert sidekollisjonsbeskyttelse i tilfelle en kollisjon.

  Når babyen sovner i bilen, kan du enkelt ta ut barnesetet og raskt klikke det på vognens understell slik at du kan løpe ærend mens babyen får en god natts søvn i fred og ro. Sammen med barnevognene Vista og Cruz trenger du ikke engang separate adaptere for å gjøre dette!

  Supplere med Mesa i-Size Isofix-base, får du muligheten til SMARTSecure-systemet, et elektronisk indikatorpanel som viser deg det rette med lyd og bilde for å minimere risikoen for feilmontering.


  Garanti

  Hvis du registrerer din MESA i-SIZE innen tre måneder, vil du motta en begrenset livstidsgaranti. Produktets levetid er definert på bilsetet og bunnen av bilsetet med tydelig merket utløpsdato. Garantien dekker den opprinnelige eieren innenfor produktets syv år lange levetid.

 • Spesifikasjoner
 • Maksvekt: 12 kg Kg
  Farge: Sort
  Se flere produkter fra dette merket:: UPPABaby
  Blte eller isofix feste: Beltesfeste
  Bilstol type: Babybilstol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 1019-MSI-EU-JKE

Tilbehr

Se flere produkter

Andre kjpte ogs:

Logg inn