Bilstoler

Kjøp din bilbarnestol hos oss på Kjøpbarnvogn! I vårt utvalg finner du nøye utvalgte modeller fra velkjente merker som Cybex, Maxi-Cosi, Axkid, Joie & Bugaboo. Alle stoler er sikkerhetstestet og brukes med enten Isofix-feste eller beltemontering for at du enkelt skal finne en stol som passer perfekt i din bil. Barnet ditt sitter tryggest bakovervendt til det fyller 5 år. Når maksimalvekten overskrides eller ørene stikker opp over ryggstøtten, er det på tide med en fremovervendt beltestol. Vekt- og lengdekrav varierer mellom de ulike stolene, så se hva som gjelder for akkurat den du velger. I tillegg til bilstoler har vi også belteputer for eldre barn, slik at de sitter i en posisjon som gjør at beltet er riktig plassert og gir best mulig beskyttelse over skulder og hofte.

Velg riktig bilstol

Det er viktig at du er nøye med ditt barns sikkerhet under bilkjøring. Les gjerne vår bilstolguide. Der har vi listet opp tips om hva som kan være lurt å tenke på før kjøpet, og gir forslag til trygge løsninger for reise med barn i bil. Kjøpbarnvogns bilseter passer i de aller fleste biler og er grundig testet for høyest mulig kollisjonssikkerhet. For bakovervendt bilkjøring er stolene også merket i henhold til den høyeste europeiske sikkerhetsstandarden I-Size. I-Size-sertifiseringen brukes med Isofix og garanterer trygg bakovervendt bilkjøring med best mulig beskyttelse mot eventuell sidekollisjon for å skåne hodet og nakken.

Alle barn vokser på sin egen måte og ser forskjellige ut. Med det i tankene har vi fylt sortimentet med et stort utvalg av utforming og design. Alt for at ditt barn skal ha mulighet til å reise trygt og komfortabelt i et produkt som er sikkerhetstestet og nøye utvalgt. 

Fremovervendt eller bakovervendt bilstol

Når bør man bytte fra bakovervendt bilstol til fremovervendt bilstol?
Helst bør barn bruke bakovervendt bilbarnestol til de er minst 4-5 år. Før barnet er 4-5 år, er ikke nakke muskulaturen tilstrekkelig sterk til å håndtere en kollisjon. Nedenfor lister vi opp viktige aspekter dere bør tenke på før dere velger fremovervendt eller bakovervendt bilbarnestol:

 • Retning for kollisjonsbeskyttelse:
  • Bakovervendt bilbarnestol: Den bakovervendte posisjonen er ment å tilby overlegen beskyttelse ved kollisjoner. Ved å plassere barnet bakover i bilen fordeles kraften fra kollisjonen over en større del av kroppen, spesielt nakken og hodet, noe som reduserer risikoen for alvorlige skader.
  • Fremovervendt bilbarnestol: Mens en fremovervendt bilbarnestol fortsatt tilbyr beskyttelse, spesielt med riktig montering og belteposisjonering, kan den ikke tilby samme nivå av beskyttelse som en bakovervendt stol ved en frontkollisjon.
 • Alder og vektgrenser:
  • Bakovervendt bilbarnestol: Disse er vanligvis ment for spedbarn og småbarn og kan brukes fra nyfødt alder opp til ca. 4-5 år, avhengig av vekt- og lengdegrensene for den spesifikke stolen.
  • Fremovervendt bilbarnestol: De er egnet for eldre barn og brukes vanligvis når barnet har vokst ut av den bakovervendte stolen. De fleste fremovervendte stolene er designet for barn fra ca. 4 år og oppover.
 • Beskyttelse for nakke og rygg:
  • Bakovervendt bilbarnestol: Ved å plassere barnet bakover gir den bakovervendte bilbarnestolen bedre støtte for nakken og ryggraden, noe som er spesielt viktig for spedbarn og småbarn hvis nakker og muskler ennå ikke er fullt utviklet.
  • Fremovervendt bilbarnestol: Mens de fleste fremovervendte stolene er designet for å gi en viss grad av støtte for nakken og ryggen, kan de ikke tilby samme nivå av støtte som en bakovervendt stol på grunn av den økte risikoen for nakkeslengskader ved en frontalkollisjon.
 • Sittekomfort og interaksjon:
  • Bakovervendt bilbarnestol: For småbarn og spedbarn kan en bakovervendt bilbarnestol tilby en følelse av trygghet og komfort ved å tillate dem å se foreldrene sine og samhandle med dem under bilreisen.
  • Fremovervendt bilbarnestol: Eldre barn kan dra nytte av å sitte fremovervendt ved å kunne se fremover og delta mer aktivt i reisen.

Sikkerhet - Bilstol

Sikkerhet er vår høyeste prioritet når det gjelder bilbarnestoler. Vi forstår viktigheten av å beskytte din mest verdifulle last - ditt barn - hver gang dere er ute og kjører. Derfor er hver bilbarnestol i vår kolleksjon nøye konstruert og testet for å møte og overgå de høyeste sikkerhetsstandardene. Med funksjoner som dype, polstrede sider for sidekollisjonsbeskyttelse,  justerbare sikkerhetsbelter og ISOFIX-fester for stabil montering i bilen, kan du være trygg på at din bilbarnestol gir en beskyttende kuppel for barnet ditt under hver reise. Vi streber etter å gi deg og din familie den tryggheten dere fortjener, slik at dere kan nyte hver reise med fullstendig fred i sinnet.


Babyskydd (0-1 år)

Bakovervendte bilbarnestoler (opp til 7 år) 

Fremovervendte beltestoler (opp til 12 år) 

For oss i Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet og har gjennomgått gjentatte avanserte tester som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

Husk!
Ifølge loven må alle barn som reiser i bil bruke godkjent bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig (minimum 4 år, helst lenger) før dere bytter til forovervendt beltestol.

Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, ta kontakt oss eller les vår bilstolguide.

Topoffer

Visar 1-32 av 296 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Varemerke
Axkid
Babblarna
BabyDan
Bebeconfort
BIBS
BOZZ
Bugaboo
CarloBaby
Crescent
Cybex
Diono
Dooky
Doona
EasyGrow
Emmaljunga
Fresh Kid
Jabadabado
Joie
Jollein
Kaxholmen
Done by Deer
Maxi-Cosi
Övriga
Playgro
Reer
Safety 1st
Skip Hop
UPPABaby
Visa merVisa mindre
Feste
Beltesfeste
Isofix feste
Visa merVisa mindre
Pris
Farg
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Hvit
Multi
Rosa
Rød
Sort
Visa merVisa mindre
Tøm filter Lukk og vis produktene
Joie i-Spin Safe Bilsete
Plustestet, i-Size
3995 kr
Kjøp
Info
Cybex Base T Isofix
Til Cloud & Sirona
2849 kr
Kjøp
Info
Maxi-Cosi Cabriofix i-Size & isofixbase
Deal
Pakke ink. base

2795 kr
3795 kr
Kjøp
Info
Cybex Base One Bilbase
For Aton Babybilstoler
1245 kr
Kjøp
Info
Cybex Aton B2 i-Size Inkl. Base One
Deal
Joie Every Stage R129 bilstol Lagoon
Fra nyfødt-12år!
2495 kr
Kjøp
Info
Axkid Minikid 2 Premium 22/23 Shell Black
Romslig, Plustestet!
3995 kr
Kjøp
Info
Cybex Solution S2 I-Fix Moon Black
Deal
Maxi-Cosi Mica ECO i-Size Authentic Black
Deal
Med vridfunksjon
3239 kr
4699 kr
Kjøp
Info
Diono Easy View Bilspeil
Deal
212 kr
249 kr
Kjøp
Info
Joie Every Stage R129 bilstole Shale
Fra nyfødt-12år!
2495 kr
Kjøp
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..10 Neste »
Logg inn