Angrerett og retur

Som kunde i vår nettbutikk har du rett til å angre kjøpet innen 14 dager fra dagen du henter varen. 
Kontakt oss via order@kopbarnvagn.se hvis du vil returnere en vare, så hjelper vi deg å bestille returfrakt gjennom Bring.

Returkostnad

Returfrakten koster for tiden 179 kr. 

For store pakker tilkommer et gebyr på 100 kr. 

Eksempel på store pakker:

- Barnevogner (og barnevognsunderstell)

- Bilstoler, babybilstoler og beltesstoler
- Møbler (barnesenger, stellebord, spisestoler og trappegrinder)

Returkostnad belastes per retur, ikke per pakke. Dvs, hvis du returnerer en barnevogn som er sent til deg oppdelet i 3 pakker, betaler du kun 279 kr for returen.

Avgift for returfrakt er gyldig så snart bestillingen har forlatt oss, selv om pakken ikke er ankommet til hentested.
Vi aksepterer ikke pakker som sendes mot postoppkrav. 

Gebyr ved uavhentede pakker

Husk at du må hente pakken din innen 7 dager! Etter det sendes varene i retur.

Retur ved pakkepris

Ved retur av et eller flere varer i et pakketilbud, i et tilbud basert på en total kjøpesum, eller lignende tilbud, justeres alle ikke-returnerte varer inkludert i tilbudet til ordinarie priser, om ikke annet er avtalt med oss.

Krav ved retur

Barnevogner har du rett til å pakke opp, sette sammen og prøvekjøring innendørs. Hvis du angrer på ett kjøp, må produktet returneres i originalemballasjen, pakket på samme måte som det ble pakket fra fabrikken. 

Vi forbeholder oss retten til å gjøre verdireduksjon hvis produktet er brukt i større grad enn det som er nødvendig for å teste dets egenskaper og funksjon. Ved retur sjekker vi om varene har blitt brukt på en slik måte. Prisreduksjonet blir bestemt avhengig av typen vare du har kjøpt og verdireduksjonen som har skjedd som et resultat av håndteringen.

NB! På bilstoler og barnevogner skal alltid etikettene og eventuelle bruksanvisninger eller lignende som sitter fast eller som følger med produktet, blir lagt igjen og de skal returneres i en helt ubrukt stand. Dette for å sikre et visst sikkerhetsnivå.

Tilbakebetaling

Fraktkostnad for returen belastes via din Klarna konto. Summen blir oppdatert når vi mottar din retur, og du får da en tilbakebetaling eller oppdatert faktura fra Klarna og bekreftelse via e-post. D
u som kunde er ansvarlig før din faktura under en pågående retursak. For å unngå betalingspåminnelser, anbefaler vi deg å forlenge fakturadato hos Klarna. www.klarna.no 

Skadet emballasje eller produkt

Hvis returen din kommer tilbake til oss og mangler ytteremballasje og / eller har skadet emballasje (f.eks. Med klistrete etiketter eller farget tape direkte på originalemballasjen), vil vi belaste deg et gebyr fra 149 Kr, da varen ikke kan selges videre til full pris. Gebyren er avhengt produktens verdi og tilstand. Vi godtar ikke skadede produkter hvis det ikke inngått en spesiell avtale med oss før retur. Hvis et skadet produkt blir returnert til oss, har vi rett til å nekte refusjon. Ev. kostnader som oppstår i forbindelse med en slik hendelse er ditt eget ansvar, f.eks. frakt tilbake til deg.

Unntak fra angrerett

Angreretten gjelder ikke for "spesialbestillinger". Det vil si bestilte varer som ikke er en del av vårt sortiment, men som er spesialbestilt til deg. 

Trenger du mer informasjon om bytte og retur, kontakt kundeservice på order@kopbarnvagn.se 

Logg inn