Retur

Så trist at det du bestilte ikke levde opp til forventningene dine!
Vår kundeservice har lang erfaring av produktene og vil gjerne hjelpe deg med å finne et produkt som passer deg. Ring oss gjerne: +46 5425310

Slik gjør du en retur:

  1. Kontakt vår kundeservice via order@kopbarnvagn.se eller +46 54-525310 (hverdager 9-12) og fortell dem at du vil returnere. Oppgi ordrenummeret ditt, hvilke varer du vil returnere og årsaken.
  2. Vår kundeservice sender deg fraktdokumenter som du kan skrive ut
  3. Legg varen du vil returnere, tilbake i originalforpakningen. Forsegle pakken skikkelig.
  4. Fest returfraktseddelen og fraktdokumenten du har fått, over den gamle fraktseddelen.
  5. Lever pakken til et Bring-utleveringssted. Ta vare på kvitteringen som returbevis.

Når vi mottatt og godkjent din retur, vil de returnerte varene bli kreditert i løpet av noen dager.

Vilkår, angrerett & retur


Som kunde i vår nettbutikk har du rett til å angre kjøpet innen 14 dager fra dagen du henter varen (ved hjemkjøring er kvitteringsdatoen gyldig).
Kontakt oss via order@kopbarnvagn.se hvis du vil returnere en vare, så hjelper vi deg med å bestille returfrakt gjennom Bring.

Returkostnader
Returfrakten koster for tiden 139 kr.
For større pakker tilkommer et gebyr på 100 kr.

Eksempel på større produkter:

- Barnevogner (og barnevognsunderstell)
- Bilstoler, babybilstoler og beltesstoler
- Møbler (barnesenger, stellebord, spisestoler og trappegrinder)
Returkostnad belastes per retur, ikke per pakke. Dvs, hvis du returnerer en barnevogn som er sent til deg oppdelet i 3 pakker, betaler du 239 kr for returen.

Avgift for retur frakt er gyldige så snart bestillingen har forlatt oss, selv om pakken er ankommet til hentestedet.
Vi aksepterer ikke pakker som sendes mot postoppkrav.


Returnere produkt som er inkludert i pakkepris
Ved retur av et eller flere varer i et pakketilbud, i et tilbud basert på en total kjøpesum, eller lignende tilbud, justeres alle ikke-returnerte varer inkludert i tilbudet til ordinarie priser, om ikke annet er avtalt med oss.

Krav ved retur
Barnevogner har du rett til å pakke opp, sette sammen og prøvekjøring innendørs. Hvis du angrer på ett kjøp, må produktet returneres i originalemballasjen, pakket på samme måte som det ble pakket fra fabrikken.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre verdireduksjon hvis produktet brukes i større grad enn det som er nødvendig for å teste dets egenskaper og funksjon. Ved retur sjekker vi om varene har blitt brukt på en slik måte. Prisfradraget blir bestemt avhengig av typen vare du har kjøpt og verdireduksjonen som har skjedd som et resultat av håndteringen.

NB! På bilstoler og barnevogner skal alltid etikettene og eventuelle bruksanvisninger eller lignende som sitter fast eller som følger med produktet, blir lagt igjen og de skal returneres i en helt ubrukt stand. Dette for å sikre et visst sikkerhetsnivå.

Tilbakebetaling
Fraktkostnaden for returen belastes via din eksisterende kontantnota/faktura.
Det blir oppdatert når vi mottar din retur til vårt lager, og du får da en tilbakebetaling eller oppdatert faktura fra Klarna via e-post.

Du som kunde er ansvarlig før din faktura under en pågående retursak.
For å unngå betalingspåminnelser, anbefaler vi deg å fryse fakturen din hos Klarna.
www.klarna.no


Skadet emballasje eller skadet produkt
Hvis returen din kommer tilbake til oss og mangler ytteremballasje og / eller har skadet emballasje (f.eks. Med klistrete etiketter eller farget tape direkte på originalemballasjen), vil vi belaste deg et gebyr fra 149 Kr, da varen ikke kan selges videre til full pris. Gebyren er avhengt produktens verdi og tilstand. Vi godtar ikke skadede produkter hvis det ikke inngått en spesiell avtale med oss før retur. Hvis et skadet produkt blir returnert til oss, har vi rett til å nekte refusjon. Ev. kostnader som oppstår i forbindelse med en slik hendelse er ditt eget ansvar, f.eks. frakt tilbake til deg.

Unntak fra angrerett
Angreretten gjelder ikke for "spesialbestillinger". Det vil si bestilte varer som ikke er en del av vårt vanlige sortiment, men som er spesialbestilt til deg.
Logg inn