Cybex Bilstoler

Cybex bilstoler for moderne foreldre

Cybex designer smarte og høykvalitets bilstoler som er perfekt tilpasset moderne foreldre og en urban livsstil. Sortimentet omfatter babybilstol, bakovervendte bilstoler samt framovervendte beltestoler. Med en praktisk Isofix-base installerer du enkelt din Cybex bilstol, og de roterbare Isofix-basene gjør det lettere å sette inn og ta ut barnet. Det er også mulig å bruke samme base for både babybilstol og bakovervendte bilstoler, noe som forenkler bruken etter hvert som barnet vokser.

Cybex babybilstol

Cybex babybilstol er spesielt utformet for å beskytte de aller minste under reisen. Disse brukervennlige babybilstolene er optimale for overgang mellom bil og barnevogn uten å forstyrre barnets søvn. Babybilstolene er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som sidekollisjonsbeskyttelse og ekstra myke støtteinnlegg som gir maksimal beskyttelse og komfort for nyfødte. Enkelheten med å klikke babybilstolen inn og ut av både bilen og barnevognen gjør dem til en uunnværlig del av familiens reiserutine.

Sikkerhet og innovasjon

Cybex legger stor vekt på innovasjon og sikkerhet. I Cybex bilstoler finner du unike funksjoner som på Cloud T, som gir barnet muligheten til fullt liggeleie både montert på barnevognen og i bilen. Cybex framovervendte beltestoler har en patentert hodestøtte som kan vippes bakover for å forhindre at barnets hode faller fremover når det sovner. I tillegg introduserer Cybex Anoris T i-Size, verdens første bilstol med integrert airbag, som muliggjør en sikker framovervendt reise fra 15 måneder til 6 år.

CYBEX bilstolar av høyeste kvalitet

Cybex bilstoler og tilbehør garanterer geniale funksjoner, høy sikkerhet og holdbare materialer. Cybex bilstoler har gjentatte ganger blitt kåret til “best i test” av ADAC, et av verdens ledende testinstitutter, og alle produkter leveres med minst to års garanti.

Komfort for alle aldre

Cybex bilstoler er designet for å tilpasses fra nyfødt til skolealder, med justerbar hodestøtte og remmer. De tilbyr flere justerbare posisjoner slik at barnet ditt kan reise komfortabelt, enten det er våkent eller sover. For de aller yngste tilbyr vi en spesialtilpasset babybilstol og ekstra myke innsatser som støtter barnets hode, nakke og rygg, noe som skaper et trygt og koselig miljø under reisen.

Enkel installasjon

De fleste av Cybex-modellene er utstyrt med ISOFIX-system, noe som gjør installasjonen rask og enkel. ISOFIX-festene kobles direkte til bilens ISOFIX-ankre for en stabil og sikker montering. Bilstolene er også utstyrt med visuelle- og lydindikatorer som bekrefter når stolen er sikkert festet.

Design och stilvalg

Cybex bilstoler finnes i et bredt utvalg av farger og materialer, nøye valgt for å være holdbare og lette å rengjøre, samtidig som de gir et stilfullt og moderne utseende.

Hvorfor velge Cybex?

Velg en Cybex bilstol for å sikre at barnet ditt reiser med maksimal sikkerhet og komfort. Cybex sitt fokus på kvalitet og design gjør dem til et ledende valg for bevisste foreldre. Opplev tryggheten og friheten ved å reise med Cybex bilstoler – der hver tur blir en trygg utflukt.

Visar 1-32 av 68 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Farge
Beige
Blå
Grå
Grønn
Hvit
Rosa
Sort
Visa merVisa mindre
Tøm filter Lukk og vis produktene
Cybex Base T Isofix
Til Cloud & Sirona
2849 kr
Kjøp
Info
Cybex Solution G i-Fix Moon Black
Best-i-test 2023
1995 kr
Kjøp
Info
Cybex Sirona Gi i-Size Moon Black
Deal
3690 kr
4195 kr
Kjøp
Info
Cybex Aton B2 i-Size Inkl. Base One
Deal
Cybex Solution S2 I-Fix Moon Black
Deal
Cybex Solution G i-Fix Lava Grey
Best-i-test 2023
1995 kr
Kjøp
Info
Cybex Base One Bilbase
For Aton Babybilstoler
1245 kr
Kjøp
Info
Cybex Cloud G i-Size Moon Black/ Sort
Deal
Cybex Sirona Gi i-Size Lava Grey
Deal
Høyere maksvekt!
3690 kr
4195 kr
Kjøp
Info
Cybex Sirona Gi i-Size Plus Moon Black
Høyere maksvekt
4545 kr
Kjøp
Info
1  2  3 Neste »
Logg inn