Emmaljunga barnevogn og tilbehør

Miljøvennlige barnevogner av høy sikkerhet og kvalitet

En Emmaljunga barnevogn puster kvalitet og solid design. Med stor hensyn og innsikt i det nordiske klimaet, vil du enkelt trille vognen din i snø, grus, på skogsveier og i urbane miljøer. Emmaljunga vognen varer i flere generasjoner og er en barnevogn som mange arver fordi den holder så bra.

Emmaljunga NXT90 er en veldig populær modell som er robust og takler å gå på grusveier, men samtidig kompakt når du slår den sammen og dermed praktisk å pakke inn bagasjen i bilen. NXT60 er en mindre variant av 90. Den passer deg som har en liten bil, en smal heis eller kanskje en liten hall som vognen ska få plass i. Både liggedel og sittedel er like romslig som på NXT90. Alle NXT-modeller har svingbare forhjul som kan låses ved behov. Alle sitte- og liggedeler er kompatible med alle NXT understell, noe som gjør Emmaljunga barnevognen din både fleksibel og holdbar.

Emmaljunga produserer sine barnevogner i Sverige

Emmaljunga legger stor vekt på miljø- og bærekraftsspørsmål og miljøinvesteringene deres har ført til en helt fossilfri oppvarming av fabrikken i Sverige.
De har sitt eget resirkuleringsprogram, og fabrikken er miljøsertifisert i henhold til ISO14001. Alle materialer testes kontinuerlig for å sikre at de overholder REACH-kjemiske innholdsreglene, noe som gjør det tryggere for deg og ditt barn.


Hvis du ønsker råd om produktene eller om bestilling, kan du kontakte oss via order@kopbarnvagn.se eller ringe oss på +46 54525310.
Vi har lang erfaring med barnevogner og babyprodukter, og vi kan tilby deg god service! Hos oss har du gratis frakt på alle barnevogner og bilstoler, og du kan dele opp betalingen din gjennom Klarna.


 

Visar 1-32 av 146 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Modell
Emmaljunga NXT60
Emmaljunga NXT Twin
Emmaljunga 2024 Solo
Emmaljunga ALU S
Emmaljunga De Luxe
Emmaljunga Kite
Emmaljunga NXT90
Emmaljunga Sento
Emmaljunga Sento MAX
Emmaljunga Sento PRO
Tilbehør
Visa merVisa mindre
Pris
Farge
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Hvit
Rød
Sort
Visa merVisa mindre
Barnevogn type / Tilbehør
Adapter til bilsete
Duovogn
Koppholder
Regntrekk
Reservedel
Solbeskyttelse
Stelleveske
Ståbrett
Søskenvogn
Visa merVisa mindre
Tøm filter Lukk og vis produktene
1  2  3  4  5 Neste »
Logg inn