Søskenvogner

Her kan du velge mellom ulike modeller av søsken- eller tvillingvogner fra kjente merker som Emmaljunga, Bugaboo, Crescent og Cybex med flere. Vi har barnevogner som passer for søsken i ulike aldre, eller for tvillinger. Du kan finne søskenvogner der barna sitter side-om-side, eller vogner som er bygget slik at barna sitter etter hverandre, den ene over og den andre under. En vogn som du bygger på langs er som regel i utgangspunktet en singelvogn som du har mulighet til å utvide med et ekstra sete eller liggedel. Et eksempel på en barnevogn som kan gjøres om til en søsken/tvillingvogn er Cybex Gazelle. Bugaboo Donkey 5 er en unik barnevogn med et utvidbart understell i bredden. Donkey kan brukes som enkelvogn, søskenvogn eller tvillingvogn.

Med en bred søskenvogn kan du alltid ha oppsyn øver begge barna. Ofte er setene separate og vendbare, slik at barna kan sitte både mot og med kjøreretningen. Vognen kan va litt bredere enn en enkelvogn og tar derfor også mer plass og kan være tyngre å løfte. Med en søskenvogn der barna sitter etter hverandre får du en like smal vogn som en vanlig singelvogn. Den tar som regel mindre plass enn en bred søskenvogn. Har du allerede en barnevogn som kan bygges om, kan det være mulig å kun supplere med søskenadapter når familien din vokser. Fordi vogna er lenger oppleves den ikke som lett å svinge med, og den blir også litt tyngre å komme over f.eks. en fortauskant.

Vi vet det kan være vanskelig å velge søskenvogn. Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg med å finne rett modell for dig og din familie.

Topoffer

Bugaboo Donkey 5 Duo Black/Midnight Black
Best i test 2023
20399 kr
Kjøp
Info
Visar 1-32 av 77 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Varemerke
Axkid
Bugaboo
Cybex
Emmaljunga
UPPABaby
Visa merVisa mindre
Tøm filter Lukk og vis produktene
Bugaboo Donkey 5 Duo Black/Midnight Black
Best i test 2023
20399 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Donkey 5 Duo Desert Taupe
Best i test 2023
20399 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Donkey 5 Duo Black/Forest Green
Best i test 2023
20399 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Donkey 5 Duo Black/Grey Melange
Best i test 2023
20399 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Donkey 5 Duo Graphite/Stormy Blue
Best i test 2023
20399 kr
Kjøp
Info
1  2  3 Neste »
Logg inn