Maxi-Cosi FamilyFix 360 Isofix base
Maxi-Cosi FamilyFix 360 Isofix base
Maxi-Cosi FamilyFix 360 Isofix base

Maxi-Cosi FamilyFix 360 Isofix base

Maxi-Cosi
2995 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Maxi-Cosi FamilyFix 360 Isofix base


  Maxi-Cosi FamilyFix 360-basen enhånds roterende base for rask og enkel installasjon av barn. Dette neste generasjons roterende bilsetesystemet, som består av en roterende FamilyFix 360-base og kompatible Pebble 360 ​​& Pearl 360-bilseter, bærer babyen din fra nyfødt opp til 4 år!

  Maxi-Cosi FamilyFix 360-basen muliggjør rask og enkel installasjon av Maxi-Cosi Pebble 360 ​​og Maxi-Cosi Pearl 360-bilseter. Og du kan gjøre alt uten å lene deg over og anstrenge ryggen.

  Installasjon

  Vår FamilyFix 360-base er utstyrt med ISOFIX-kontakter og et støtteben for å gi den tryggeste, enkleste og raskeste måten å installere bilseter på. Følg trinnene i brukerhåndboken for at den skal installeres riktig i bilen din.

  Når du er installert, kan du la Maxi-Cosi FamilyFix 360 ligge i bilen og enkelt installere Maxi-Cosi-bilseter med Click & Go-installasjon. Takket være 360 ​​rotasjonshåndtaket på basen kan 360 ° bilseter roteres jevnt og enkelt med bare én hånd - perfekt for travle foreldre med fulle hender. FlexiSpin-teknologi får basen til å rotere i en hvilken som helst tilbakelent stilling.

  Sikkerhet

  Visuelle indikatorer og lydtilbakemelding på basen gir deg beskjed når bilsetet ditt er riktig installert og TravelSafe Rotation Control gir ro i sjelen når du vet at babyen din reiser i bakovervendt posisjon opptil ca. 15 måneder.

  Maxi-Cosi FamilyFix 360 er i-Size-kompatibel, takket være bakovervendt kjøreevne på opptil 4 år for ekstra hode- og nakkebeskyttelse.

  Neste generasjons roterende bilsetesystem er konstruert for langvarig bruk og er designet for å bære babyen din fra nyfødt opp til 4 år! De kompatible 360 ​​° -setene er så enkle å dreie, at du til og med kan gjøre det med en hånd.

  Produktegenskaper:

  - Intuitiv rotering med en hånd 

  - Rotasjon av FlexiSpin

  - Installasjonsfeedback

  - i-Size sikkerhet

  - TravelSafe rotasjonskontroll 

  - Klikk & Go-installasjon 

  - Isofix-installasjon med støtteben

  Produktspesifikasjoner:

  - Vekt, 0 - 17,5 kg

  - Fra fødsel til ca. 4 år

  - Fra 40 til 105 cm

  -  i-Size (R129/03) 

   

  * Babystol Pebble 360 og småbarnstol Pearl 360 selges separat.

 • Spesifikasjoner
 • Se flere produkter fra dette merket:: Maxi-Cosi
  Bälte eller isofix feste: Isofix feste
  Bilstol type: Babybilstol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 8043010110

Tilbehør

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn