Velkommen til Kjøpbarnevogn!

Kjøpbarnevogn.no er en komplett babybutikk på nett med et stort utvalg til barn og foreldre. Kjøpbarnevogn er en gren til www.kopbarnvagn.se.
Fra butikken i Karlstad når vi ut til kunder i hele Sverige og Norge. 

Vår lange erfaring med baby- og barneprodukter gjør at vi kan gi deg gode råd både før og etter kjøp.
De fleste av oss som jobber i bedriften er selv småbarnsforeldre, og vi sørger for at de produktene vi selger er sikre og barnevennlige.

Vi håper at vår erfaring skal gi en merverdi til kundene våre, som ofte er førstegangsforeldre.

Nå har vi også noen av våre mest populære produkter, samt tilbehør, tilgjengelig i vår butikk på høvik! Ta kontakt med oss på mail (kundeservice@kjopbarnevogn.no) eller telefon (97690202) for å se om vi har akkuratt det du trenger.Alt av baby og barneutstyr på nett

Vi har ett stort utvalg av barnevogner, bilbarnestoler, leker og mye mer fra kjente merker som Bugaboo, Emmaljunga, Maxi-Cosi, Axkid, Cybex, UPPABaby og mange flere. Selvfølgelig også alt av tilbehør: Vognposer, regntrekk, stellevesker og myggnett. Vi tilbyr også utstyr som matstoler, leketøy, barnesenger, babynest, babytepper, tåteflaske, smekker, etc.

Bare de beste produktene finner du hos oss da ditt barns sikkerhet og komfort er viktig for oss. Vi tilbyr selvfølgelig angrerrett i 45 dager og betaling gjennom Klarna så at du kan prøve produktene hjemme før du kjøper.


Kontakt oss:
Mail: kundeservice@kjopbarnevogn.no
Telefon: +4797690202 (Tirsdag-fredag kl: 12-17, lørdag kl: 11-15)

Besøk oss:
Butikk Høvik, Norge:
O.H. Bangs vei 17
1363 Høvik

For våre åpningstider se her!Logg inn