Barnevogner

I vårt håndplukkede utvalg av barnevogner finner du den vognen som passer deg og ditt barn best. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsvogner, som gjør at du sammen med vår ekspertise kan skreddersy en løsning som er trygg, komfortabel og passer familiens hverdag.

Føl deg sikker på at vi og våre kjente leverandører som Bugaboo, Maxi-Cosi, Cybex, Emmaljunga og Crescent vil følge deg gjennom valgene mellom ulike douvogner med tilhørende ligge- og sittedeler, reisevogner og flertallet søskenvogner. For ekstra bekvemmelighet og for dine spesielle behov tilbyr vi alle tilbehør du trenger for å gjøre opplevelsen din perfekt og funksjonell. Koppholder, ståbrett, stelleveske eller en varmende vognpose? Hos oss er mulighetene uendelige og vår flinke personale er her for å guide deg gjennom disse viktige valgene.

Å velge barnevogn kan føles vanskelig. Det er imidlertid verdifullt å investere tid i å tenke på hva slags funksjonalitet du ønsker å få ut av vognen når du bruker den. Hvordan ser hverdagen din ut? Kommer du til å bevege deg mye i butikker og i byen eller bor du landlig og vil gå tur i skogen hver dag? Ulike vogner er tilpasset ulike typer underlag. Det er ofte stor forskjell på demping og svingbarhet på hjul på en vogn tilpasset terreng og en vogn for byen.

Videre føles vogner også lettere å kjøre når de er tomme. For å teste ekte kjørefølelse kan det derfor være en fordel å prøvekjøre vognen med litt vekt i. Ta med barnet til butikken vår eller, hvis barnet ikke er født ennå, lån en av våre dukker med realistisk vekt for prøvekjøring av barnevognen. Er dere flere som skal kjøre vognen kan en vogn med justerbart håndtak være en god idé for individuell komfort. Teste å gå i raskt tempo for å se at føttene ikke sparker i understellet.


Selv en billig barnevogn kan være sikker

Det er mange ting som skiller mellom barnevogner. Design, funksjonalitet, sitteplass og ikke minst prisbildet. I løpet av 20 år har vi samlet kunnskap for å kunne tilby deg sikre kjøp tilpasset ditt budsjett. Prisen reflekterer vognens materialvalg og bekvemmelighetsegenskaper. I Kjøpbarnevogns utvalg er alle produktene sikkerhetstestet for å tilby trygg kjøring og du går aldri på akkord med sikkerheten, uansett hvilken barnevogn du velger.


Best i test barnevogner


På nett kan du finne utallige tester av barnevogner. 
Disse testene tester egenskapene til vognene og du får en sammenligning mellom dimensjoner og vekt på de ulike modellene. Testen går gjennom vognens kjøreegenskaper og muligheter for enkel manøvrering, hvor Bugaboo Fox 5 viste gode resultater og står som den klare vinneren i flere tester 2023. Den sentrale detaljen med god støtdemping er også noe som testes. En velfungerende demping gjør det lettere ved kjøring på ujevnt underlag. Sammenlegging av vognen er en del av testen der både Bugaboo og Cybex lander på topplisten. Dette for sine raske og enkle enhåndsbretting.
Videre gir testene god klarhet når det gjelder blant annet romslighet i sitte- og liggedel, handlekurvens oppbevaringsplass og hjultype. Du får en detaljert gjennomgang av markedets mest populære vogner og kan sammenligne disse med kravene du har til vognen for en optimal kjøreopplevelse.

Selv om testene kan være til god hjelp for å lære mer om barnevogner, så vi anbefaler vi deg ikke å stole utelukkende på et testresultat. Det er viktig at vognen du velger passer ditt barn og din hverdag.


Forskjellige barnevogntyper

Duo-vognen har en liggedel og en sittdel som brukes med det samme understellet. Med adaptere kan du også feste barnets første bilsete, kalt babyskyddet, på understellet. De første månedene vil barnet bruke sin liggedel og babyskyddet, men vårt tips er å bruke litt ekstra tid på de ulike funksjonene som sittdelen tilbyr. Dette er fordi babyen og sittdelen vil tilbringe betydelig mer tid sammen under reisen. Allerede når barnet kan sitte stabilt, rundt seks måneder, er det på tide å bytte fra liggedel til sittdel, og da vil det være disse funksjonene dere vil bruke mest tid sammen med vognen.

Søsken og tvillingvogn kan brukes både som tvillingvogn og for barn med spredt alder. Den tilbyr plass til to barn i samme understell. De fleste modeller av denne vogntypen har en design som gjør at det ene barnet kan ligge ned i liggedelen som brukes til de aller yngste babyene, samtidig som det andre barnet sitter opp. Sjekk om søskenvognen kan ha begge barna vendt mot deg hvis det er ønskelig. Hvis det eldste barnet nærmer seg aldersgrensen, kan man også vurdere hvor lange strekninger man tror begge barna vil reise sammen. Kanskje vil det fungere like bra med en ståbrett som et supplement til en duo-vogn.

Triller og reisevogner har en litt enklere og mer nett design enn den tradisjonelle sittdelen som hører til en duo-vogn. Sulk- og reisevogner har vanligvis standard med fremovervendt sitteplass, men unntak forekommer av og til på markedet, så hvis du vil ha barnet vendt mot deg, bør du lete etter en reisevogn som tilbyr dette alternativet. Reisevogner er lette å bære og foldes enkelt sammen, så de er et perfekt tillegg for utflukter og turer til barnehagen. For reiser er denne typen vogn perfekt, flere forskjellige reisevogner kan brettes sammen så smidig at de til og med kan tas med som håndbagasje på flyturen!

Uansett hvilken type vogn og modell du velger, ser vi frem til å hjelpe deg med å ta riktig beslutning! For å gjøre det enklere å velge har vi samlet våre mest populere vogner og bilstoler i forskjellige barnevognspakker som dekker de fleste behov. 

Husk at godt vedlikehold og jevnlig service på din barnevogn er viktig for at din vogn holder seg best mulig over tid!  Vi tilbyr også reservedeler, både til eldre og nye barnevogner.
 

Visar 1-32 av 1037 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Kategori
Adapter til bilsete
Barnevognpakke
Duovogn
Koppholder
Myggnett
Regntrekk
Reservedel
Sitteunderlag
Solbeskyttelse
Sportsvogn
Stelleveske
Ståbrett
Søskenvogn
Treningsvogn
Vognpose
Visa merVisa mindre
Varemerke
Borganäs
2ME
AddBaby
Axkid
Babblarna
BabyDan
Babyzen
Bebeconfort
BOZZ
Bugaboo
Bumprider
Candide
CarloBaby
Crescent
CST
Cybex
Diono
Dooky
Doona
EasyGrow
Elodie Details
Emmaljunga
Fresh Kid
Funkybox
Inovi
Jabadabado
Joie
Jollein
Kaxholmen
Kinderkraft
Klippans yllefabrik
Done by Deer
Maxi-Cosi
Mini Dreams
Minniemonroe
NG Baby
Övriga
Playgro
Playshoes
Reer
Rondane
Skip Hop
Snöwalk
Tinkafu
Tiny Love
Tullsa
UPPABaby
Zazu
Visa merVisa mindre
Hjultype
Swivelhjul (svingbare)
Visa merVisa mindre
Vendbar sittedel
Ja
Nej
Visa merVisa mindre
Pris
Tøm filter Lukk og vis produktene
Bugaboo Butterfly Black/Forest green
Deal
Reisevogn, Best i test!
4246 kr
4246 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Midnight black
Deal
Reisevogn, Best i test!
4246 kr
4246 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Myggnett
Deal
281 kr
330 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Stelleveske Midnight Black
Deal
Bugaboo Parasoll+ Sort
Deal
545 kr
649 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Fox 5 Black/Midnight Black
Best i test
14995 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green
Best i test!
14995 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Desert Taupe
Deal
Reisevogn, Best i test!
4246 kr
4246 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Donkey 5 Duo Black/Midnight Black
Deal
Best i test 2024!
17339 kr
20399 kr
Kjøp
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..33 Neste »
Logg inn