Barnevogner

I vårt håndplukkede utvalg av barnevogner finner du den vognen som passer deg og ditt barn best. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsvogner, som gjør at du sammen med vår ekspertise kan skreddersy en løsning som er trygg, komfortabel og passer familiens hverdag.

Føl deg sikker på at vi og våre kjente leverandører som Bugaboo, Maxi-Cosi, Cybex, Emmaljunga og Crescent vil følge deg gjennom valgene mellom ulike douvogner med tilhørende ligge- og sittedeler, reisevogner og flertallet søskenvogner. For ekstra bekvemmelighet og for dine spesielle behov tilbyr vi alle tilbehør du trenger for å gjøre opplevelsen din perfekt og funksjonell. Koppholder, ståbrett, stelleveske eller en varmende vognpose? Hos oss er mulighetene uendelige og vår flinke personale er her for å guide deg gjennom disse viktige valgene.

Å velge barnevogn kan føles vanskelig. Det er imidlertid verdifullt å investere tid i å tenke på hva slags funksjonalitet du ønsker å få ut av vognen når du bruker den. Hvordan ser hverdagen din ut? Kommer du til å bevege deg mye i butikker og i byen eller bor du landlig og vil gå tur i skogen hver dag? Ulike vogner er tilpasset ulike typer underlag. Det er ofte stor forskjell på demping og svingbarhet på hjul på en vogn tilpasset terreng og en vogn for byen.

Videre føles vogner også lettere å kjøre når de er tomme. For å teste ekte kjørefølelse kan det derfor være en fordel å prøvekjøre vognen med litt vekt i. Ta med barnet til butikken vår eller, hvis barnet ikke er født ennå, lån en av våre dukker med realistisk vekt for prøvekjøring av barnevognen. Er dere flere som skal kjøre vognen kan en vogn med justerbart håndtak være en god idé for individuell komfort. Teste å gå i raskt tempo for å se at føttene ikke sparker i understellet.


Selv en billig barnevogn kan være sikker

Det er mange ting som skiller mellom barnevogner. Design, funksjonalitet, sitteplass og ikke minst prisbildet. I løpet av 20 år har vi samlet kunnskap for å kunne tilby deg sikre kjøp tilpasset ditt budsjett. Prisen reflekterer vognens materialvalg og bekvemmelighetsegenskaper. I Kjøpbarnevogns utvalg er alle produktene sikkerhetstestet for å tilby trygg kjøring og du går aldri på akkord med sikkerheten, uansett hvilken barnevogn du velger.


Best i test barnevogner


På nett kan du finne utallige tester av barnevogner. 
Disse testene tester egenskapene til vognene og du får en sammenligning mellom dimensjoner og vekt på de ulike modellene. Testen går gjennom vognens kjøreegenskaper og muligheter for enkel manøvrering, hvor Bugaboo Fox 5 viste gode resultater og står som den klare vinneren i flere tester 2023. Den sentrale detaljen med god støtdemping er også noe som testes. En velfungerende demping gjør det lettere ved kjøring på ujevnt underlag. Sammenlegging av vognen er en del av testen der både Bugaboo og Cybex lander på topplisten. Dette for sine raske og enkle enhåndsbretting.
Videre gir testene god klarhet når det gjelder blant annet romslighet i sitte- og liggedel, handlekurvens oppbevaringsplass og hjultype. Du får en detaljert gjennomgang av markedets mest populære vogner og kan sammenligne disse med kravene du har til vognen for en optimal kjøreopplevelse.

Selv om testene kan være til god hjelp for å lære mer om barnevogner, så vi anbefaler vi deg ikke å stole utelukkende på et testresultat. Det er viktig at vognen du velger passer ditt barn og din hverdag.


Forskjellige barnevogntyper

En Duovogn har en liggedel og en sittedel som brukes med ett og samme understell. Ved hjelp av adaptere kan du også feste barnets første bilsete - babybilstolen, til understellet. De første månedene skal barnet bruke liggedelen og babystolen, men vårt tips er å bruke litt ekstra tid på o finne ut de ulike finessene og funksjonene på sportsdelen. Dette fordi setet vil brukes betydelig lenger. Allerede når barnet kan sitte stabilt, rundt seks måneder, kan dere skifte fra ligge- til sittedel hvis dere vil. Det er vanlig å bytte under babyens første år.

Kombivognen kan brukes både som ligge- og sittevogn ved hjelp av en
bærebag. Denne løftes enkelt ut av vognen, selv når babyen fortsatt ligger og sover. Kombivogner er noen ganger simplere designet, så vær oppmerksom på funksjonaliteten vognen tilbyr for å unngå mulige ofre på, for deg, viktige detaljer.


 

Visar 1-32 av 998 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Kategori
Adapter til bilsete
Barnevognpakke
Duovogn
Koppholder
Myggnett
Regntrekk
Reservedel
Sitteunderlag
Solbeskyttelse
Sportsvogn
Stelleveske
Ståbrett
Søskenvogn
Treningsvogn
Vognpose
Visa merVisa mindre
Varemerke
Hauck
2ME
AddBaby
Axkid
Baby Jogger
BabyDan
BOZZ
Bugaboo
Bumprider
Candide
CarloBaby
Thule
Crescent
CST
Cybex
Diono
Dooky
Doona
EasyGrow
Elodie Details
Emmaljunga
Fresh Kid
Funkybox
Inovi
Jabadabado
Joie
Jollein
Kaxholmen
Kinderkraft
Klippans yllefabrik
Done by Deer
Jellycat
Maxi-Cosi
Mini Dreams
Minniemonroe
NG Baby
Övriga
Playgro
Playshoes
Reer
Rondane
Skip Hop
Snöwalk
Tullsa
UPPABaby
Visa merVisa mindre
Hjultype
Solide hjul
Swivelhjul (svingbare)
Visa merVisa mindre
Vendbar sittedel
Ja
Nej
Visa merVisa mindre
Pris
Tøm filter Lukk og vis produktene
Bugaboo Fox 5 Black/Midnight Black
Best i test 2023
14995 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Midnight black
Reisevogn, Best i test!
4995 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Myggnett
330 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Donkey 5 Duo Black/Midnight Black
Best i test 2023
20399 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Fox 5 Base Black/Midnight Black
Kjøp til kalesje!
13800 kr
Kjøp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Forest green
Reisevogn, Best i test!
4995 kr
Kjøp
Info
Cybex Cot S 2023 Liggedel Moon Black
Passer Talos & Balios Sittevogner
2899 kr
Kjøp
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..32 Neste »
Logg inn