Emmaljunga NXT60

Emmaljunga NXT60 er lillesøsteren til NXT90. Funksjonelt sett er de like, men NXT60 -vognen har et mindre understell og hjul. Dette gir deg en mer kompakt, smalere og lettere vogn. NXT60 tilbyr en fantastisk kjørefølelse og passer deg som ønsker en robust og stabil barnevogn, men som tar litt mindre plass. Hvis du liker å gå på grusveier, men samtidig setter pris på en nett og kompakt barnevogn, kan NXT60 passe deg. Velg mellom 3 forskjellige understell : Nature silver, Black and Black Outdoor.

Nytt fra modellår 2023 er det nye håndtaket som har blitt bredere og gitt vognen ett mere klassisk utseende og bedre ergonomi, samt den oppdaterte liggedelen med forlengelse på kalesjen og eksklusive detaljer.

Produsert i Sverige med stor hensyn til miljøet.
Alle hjulene er punkteringsfrie og produsert i Ecco Solight. Et miljøvennlig materiale som er 100% resirkulerbart, inneholder ingen PAHer eller ftalater og har en naturlig antibakteriell beskyttelse. Ved å bruke fornybar energi fra vann, vind og sol produseres renere aluminium. Tekstilene er ikke bare smussavvisende og kraftig vannavvisende. De gir også utmerket beskyttelse mot sol, vind og kulde. De har en solfaktor (beskyttelse mot ultrafiolette stråler) på 50+. Alle materialene testes kontinuerlig av akkrediterte laboratorier - noe som gjør det tryggere for deg og barnet ditt.

Topoffer

Visar 1-32 av 42 artiklar
1  2  Neste »  |  Vis alle
Logg inn