UPPABaby Mesa i-Size BAbybilstol Jordan
UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol Jordan

UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol Jordan

UPPABaby
2999 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • UPPABaby Mesa i-Size Babybilstol, Grå Sortmelerad

  Mesa i-Size Jordan i en nyanse av grå sortmelerad har et ekstra tettsittende sete og med den separate spedbarnsinnlegget får babyen din ekstra sjenerøs hodestøtte helt fra starten. Dette bilsetet har et trepunktsbelte som vokser med barnet og gir en perfekt passform. Alt for at du skal være trygg med sikkerhet og komfortabel bruk!

  Bilsetet er utrolig enkelt å montere, du trenger aldri å være usikker på om du har montert det riktig. Designet oppfyller kravene i henhold til i-Size og R129, som er en sikkerhetstest basert på barnets høyde, som for dette bilsetet er 40-78 cm.

  Den sjenerøs solskjermen med UPF25+, det innebygde ventilasjonssystemet og luftehull i skallet på bilsetet sørger for at babyen holder seg kjølig på reisen, mens både minneskum og Uppababys EPP-skum med luftkanaler støtter kraften og gi avansert sidekollisjonsbeskyttelse i tilfelle en kollisjon.

  Når babyen sovner i bilen, kan du enkelt ta ut barnesetet og raskt klikke det på vognens understell slik at du kan løpe ærend mens babyen får en god natts søvn i fred og ro. Sammen med barnevognene Vista og Cruz trenger du ikke engang separate adaptere for å gjøre dette!

  Supplere med Mesa i-Size Isofix-base, får du muligheten til SMARTSecure-systemet, et elektronisk indikatorpanel som viser deg det rette med lyd og bilde for å minimere risikoen for feilmontering.


  Garanti

  Hvis du registrerer din MESA i-SIZE innen tre måneder, vil du motta en begrenset livstidsgaranti. Produktets levetid er definert på bilsetet og bunnen av bilsetet med tydelig merket utløpsdato. Garantien dekker den opprinnelige eieren innenfor produktets syv år lange levetid.

  For oss på Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet da de har gjennomgått gjentatte avanserte tester, som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk at i følge loven må alle barn som reiser i bil bruke bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig før det bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, vennligst kontakt oss eller les vår bilstolguide.

 • Spesifikasjoner
 • Maksvekt: 12 kg Kg
  Farge: Grå
  Se flere produkter fra dette merket:: UPPABaby
  Bälte eller isofix feste: Beltesfeste
  Bilstol type: Babybilstol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 1019-MSI-EU-JOR

Tilbehør

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn