Cybex Solution B3 I-Fix Steel Grey i gruppen Bilstoler / Bilstoltype / Beltestoler 4-12 år hos Köpbarnvagn (522003891)
Cybex Solution B3 I-Fix Steel Grey
Cybex Solution B3 I-Fix Steel Grey
Cybex Solution B3 I-Fix Steel Grey
Cybex Solution B3 I-Fix Steel Grey

Cybex Solution B3 I-Fix Steel Grey

Cybex
2395 kr
 
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  Midlertidig tomt
 • Produktbeskrivelse
 • Cybex Solution B3 I-Fix Beltestol, Grå

  Solution B3 er en beltestol fra Cybex med høy rygg som vokser med barnet ditt opp til 12 års alder. Stolen kan klikkes inn i bilens isofix-fester slik at den sitter stabilt ved inn-/utstigning og ikke beveger seg løst rundt i bilen ved bremsing eller kollisjon når du reiser uten barn. Solution B3 kan enkelt heves for å passe ditt voksende barn. Ved å trykke på en knapp og trekke opp hodestøtten heves stolen opp til 150 cm. Det er 12 ulike høydeposisjoner, slik at barnet alltid sitter trygt og komfortabelt.

  På hver side er det ekstra sidekollisjonsbeskyttelse som beskytter barnet mot en del av kraften som oppstår ved sidekollisjon. Kollisjonsbeskytterne på stolen sitter fast og trenger ikke justeres eller flyttes.

  Ryggstøtten kan vippes litt bakover eller forover slik at beltestolen skal passe og være komfortabel uansett hvordan bilen din ser ut. Stoffene slipper gjennom litt luft, slik at det ikke blir for varmt når barnet sitter i stolen om sommeren.

  Cybex Solution B3 er testet og godkjent etter sikkerhetsstandard UN R129/03. Stoffene er nøye testet for skadelige stoffer.

  Mål og vekt:
  Mål (L x B x H): 39 x 57 x 64 cm
  Vekt på stolen: 4,5 kg

  For oss på Kjøpbarnevogn kommer alltid sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet da de har gjennomgått gjentatte avanserte tester, som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk at i følge loven må alle barn som reiser i bil bruke bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig før det bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, vennligst kontakt oss eller les vår bilstolguide.

 • Spesifikasjoner
 • Farge: Grå
  Se flere produkter fra dette merket:: Cybex
  Bälte eller isofix feste: Isofix feste
  Bilstol type: Fremovervendt Beltestol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 522003891

Se flere produkter

Logg inn