Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black

Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black/ Sort

Maxi-Cosi
1899 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 499:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (3-6 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Black/ Sort

  Maxi-Cosi Rodifix forovervend beltestol brukes når barnet er ca. 4-12 år. Den er produsert i henhold til de høyeste i-Size sikkerhetsstandarder og tilbyr maksimal sikkerhet for barnet ditt. Ved hjelp av ISOFIX-fester har den god stabilitet selv når barnet ditt ikke sitter på. Beltestolen vokser med barnet (brukes til barn 100-150 cm), så barnet ditt altid sitter komfortabelt og trygt. Rodifix R er designet for å beskytte under lang tid.

  45 % av alle kollisjonene skjer fra siden og RodiFix R i-Size har integrert G-CELL sidekollisjonsbeskyttelse. Det er en beskyttelse spesialdesignet for å fordele kreftene ved en kollisjon bort fra barnet for å redusere skader, spesielt rundt hode, nakke og skuldre.

  RodiFix R i-Size har en justerbar, polstret hodestøtte, ryggstøtte og polstret sete som gir perfekt passform, uansett hvis barnet ditt er 4 eller 12 år.

  Den uttrekkbare nakkestøtten og ryggstøtten både beskytter og gir ekstra demping under reise – enten det er et langt eventyr eller en rask tur til butikken. Denne beltestol med høy rygg er laget av 100 % resirkulerte stoffer og gir alltid en komfortabel stilling, selv når barnet sover.

  ClimaFlow-stoffet gir forbedret komfort og ventilerer på en fantastisk måte. Det hjelper å holde babyen din på en behagelig temperatur.

  RodiFix R i-Size kan enkelt justeres i høyd og vokser med barnet ditt. Dette beltesetet med høy rygg holder barnet ditt trygt, beskyttet og komfortabelt fra 4-12 år (100-150 cm).

  Ettersom tiden går og barnet ditt vokser, trykker du bare på knappen på baksiden av hodestøtten/ryggstøtten og skyver den opp for en perfekt passform, år etter år. Det forlenger ikke bare stolens høyde og levetid, men gir også mer enn åtte års trygghet uvurderlig!

  Designet er veldig pent til tross for den velutviklede integrerte sidebeskyttelsen som lar deg passe tre ved siden av hverandre i bilens baksete. Perfekt, praktisk og enkelt i hverdagen!

  - ISOFIX-fester for enkel montering av bilstolen i bilen
  - Justering av hodestøtte og ryggstøtte for bedre beskyttelse mot sidekollisjoner
  - Høydejusteringsskala for enkelt å finne riktig posisjon for hodestøtte og ryggstøtte
  – Den er rask og enkel å feste, så du er klar til å gå på sekunder!
  - Vaskbart trekk slik at du enkelt kan holde stolen ren
  - Mulig å montere tre bilbarnestoler på rad slik at hele familien får nok plass i bilen

  For oss på Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet da de har gjennomgått gjentatte avanserte tester, som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk at i følge loven må alle barn som reiser i bil bruke bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig før det bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, vennligst kontakt oss eller les vår bilstolguide. • Spesifikasjoner
 • Farge: Sort
  Se flere produkter fra dette merket:: Maxi-Cosi
  Bälte eller isofix feste: Beltesfeste , Isofix feste
  Bilstol type: Fremovervendt Beltestol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 8760671110

Se flere produkter

Logg inn