Emmaljunga 2023 NXT90 Select Chassi Outdoor
Emmaljunga 2023 NXT90 Select Chassi Outdoor
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll

Emmaljunga 2023 NXT90 Select Chassi Outdoor

Emmaljunga
6395 kr
Antall: 
Lagerstatus:  Utsolgt
 • Produktbeskrivelse
 • Emmaljunga NXT90 Select Understell Outdoor

  NXT90 er en praktisk, håndgjord barnevogn produsert enligt skandinavisk design og med miljøvennlige materialer. En stabil och romslig vogn utrustet med fire punkteringsfrie hjul med justerbar fjæring som gir jevn och behagelig følelse på ulike overflator. Modellåret 2023 har enda bedre fjæring på forhjulene enn tidligere års modeller. Det ergonomiske håndtaget er kledd i kunstlær og kan justeres i høyde.

  Med Emmaljunga NXT90 understell kan du lage din egen NXT90 barnevogn. Kombinere fritt med hvilken sittedel & liggedel du vill fra Emmaljunga NXT serien.

  Forhjulene er svingbare men kan låses hvis ønsket. Vognen er lett å trille med på alle typer av overflater. NXT90 understellet har en jevn fotbrems. Soft-break-pedalen gjør det lett å bruke bremsen selv med sandaler. Under vognen finns en praktisk kurv med plass for alt du trenger når du ska ut på tur. Understellet kan brettes flat for praktisk oppbevaring. NXT90-understellet slås enkelt sammen veldig kompakt, med bare én hånd. I tillegg låser transportlåsen automatisk når vognen slås sammen.

  Liggedel och sittedel er solgt separat og du kan velge mellom Ergo sete og Flat sete. Dette gjør NXT90 til en mer holdbar valg med lång levetid.

  Emmaljunga produserer vogner av meget høy kvalitet og gjør det også på en mest mulig miljøvennlig måte. De har en grønn visjon der de tilstreber en så grønn livssyklus som mulig på sine produkter. Deres medvitne val fra produksjon til gjenvinning gjør dem unike i bransjen. Vognene er produsert med så lavt karbonavtrykk som mulig, samtidig som de er bygget for å vare så lenge som mulig og deretter kan oppgraderes med nye reservedeler. På slutten av bruken av vognen kan den resirkuleres.

 • Spesifikasjoner
 • Hjuletyp: Swivelhjul (svingbare)
  Dekktyp: Punkteringsfrie dekk
  Vendbar sittedel: Ja
  Vekt: 11,9 Kg
  Hndtak: Kneledd , Teleskop
  Hyde hndtak: 68-115 cm
  Maksvekt: 22 Kg
  Ml klapped sammen (BxHxD): Uten hjul 48 x 15 x 84 cm
  Tilbehr Inkludert: Mygnett till bag og sportsdel
  Farge: Sort
  Garanti: 3+2 r Begrenset Produsentgaranti r
  Se flere produkter fra dette merket:: Emmaljunga
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 17342

Se flere produkter

Andre kjpte ogs:

Logg inn