Emmaljunga

Emmaljunga miljø

Emmaljunga mener at det ikke er nok å bruke bare miljøvennlige materialer. De vil gå lenger. Deres ambisjon er å gjøre hele PRODUKSJONSPROSESSEN grønn, produktene må ha lang levetid og produktene skal utformes for gjenbruk, enkel resirkulering eller til og med for reproduksjon. Bruk mindre energi, spar vann, reduser utslipp og transportkostnader og reduser CO2-påvirkningen.

Dette er hva Emmaljunga kaller

”RIKTIG GRØNN"

Med en Emmaljunga vogn kan du føle deg trygg. Du kan stole på at barnevognen din er produsert under de beste forholdene, og at Emmaljunga tar ansvar for miljøet.

Emmaljunga har en gjennomtenkt design der holdbarhet er innebygd i vognen for minst mulig CO2-fotavtrykk, vognen er produsert med en holdbarhet som gjør at den  designet for å brukes og gjenbrukes og har en patentert metode for å skru aluminiumsdeler sammen/demontere (for enklere resirkulering). I fremtiden vil Emmaljunga kunne motta vogner som har nådd slutten av livssyklusen og lage nye vogner ut av materialene. Vagnen har en sterk og stabil konstruksjon for lang holdbarhet, vilket gor det till en komfortabelt og trygt miljø for barnet. Emmaljunga bruker sig av bærekraftige materialer som kan resirkuleres, DOPE Dye-fargede stoffer, laget i en prosess som reduserer vannforbruket opptil 80% og testede enligt REACH. Slitesterke og holdbare 100 % resirkulerbare solight-ecco® dekk fra Tyskland.

Vagnarna är lokalt produsert i Emmaljunga, Sverige med godt arbeidsmiljø og gode arbeidsforhold. Fabriken har eget anodiseringsanlegg for aluminium, de bruker Fossilfri oppvarming av fabrikken og Elektrisitet fra grønne kilder i form av vannkraft.

Emmaljunga har montert 1500 m2 solcelleanlegg på fabrikktaket og Gjenvinning av varmeoverskudd fra produksjon returnert til varmesystemet. Deres investeringer i varmepumper sparer 400 tonn CO2 per år.

RIKTIG GRØNN for oss betyr konstant innovasjon. Å stadig lete etter nye løsninger for å oppnå en sirkulær økonomi og en bærekraftig fremtid.
NXT90


NXT90 er vår mest eksklusive barnevogn med en ergonomisk, vendbar sportsvogndel. NXT90 har et justerbart fjæringssystem som gir en fantastisk trillekomfort.

NXT90 F

NXT90 F er vår mest eksklusive barnevogn. Sportsvogndelen har mulighet for full liggestilling med god romslighet som gir deg og barnet fantastisk trillekomfort.

NXT60

Er du ute etter en kompakt og lett barnevogn beregnet på storbyliv? NXT60 har den samme ergonomiske sportsvogndelen som NXT90.

NXT60 F

Trenger du en kompakt og urban vogn – men fortsatt med et romslig, flatt og vennbart sete? NXT60 F tilbyr et kompakt og lett chassis og samtidig fantastisk kjørekomfort.

NXT Twin

Vår fersk nyhet. NXT Twin er den revolusjonerende søskenvognen med en maksimal belastning på 49 kg. Velg fritt mellom NXT liggedele og NXT seter.

Visar 1-32 av 150 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Modell
Barnevogner
Bilstoler
Kampanjer
Barn og foreldre
Visa merVisa mindre
Barnevogn type / Tilbehør
Adapter til bilsete
Duovogn
Koppholder
Regntrekk
Reservedel
Solbeskyttelse
Sportsvogn
Stelleveske
Ståbrett
Søskenvogn
Visa merVisa mindre
Tøm filter Lukk og vis produktene
Emmaljunga KITE 150 Outdoor Olive
Deal
2498 kr
4995 kr
Kjøp
Info
1  2  3  4  5  Neste »
Logg inn