Emmaljunga fabrikken

Emmaljunga har laget barnevogner med omhu i Sverige siden 1925. I tre generasjoner har Emmaljungas barnevogner utviklet seg til å bli noe helt spesielt. I dag er de de mest miljøbevisste barnevognprodusentene i Norden, om ikke hele verden. Noe du umiddelbart legger merke til når du kjører en Emmaljunga barnevogn for første gang er hvor stabil og stødig den er, spesielt hvis vi ser på NXT-serien, som er den moderne videreutviklingen av Emmaljungas tidligere barnevogner.

Emmaljungas NXT-serie ble lansert i 2016 for å tilby trygg, nyskapende og moderne design. NXT90 var den første barnevognen i serien. Et ultrakompakt understell som tar mindre plass i bilen ble kombinert med en stabil konstruksjon og romslige overflater for barnet. Stabilitet, sikkerhet og komfort har alltid spilt en viktig rolle i produksjonen hos Emmaljunga.

NXT60 er lillesøsken i NXT-familien, her opplever du samme sikkerhet og stabilitet som på NXT90, men i enda mer kompakt tapping for å passe den mest mobile familien.

Siden lansering av NXT har mange oppdateringer og forbedringer blitt gjort på understellet, sete- og liggedel. Noe Emmaljunga er dyktig på, er å hele tiden oppdatere og forbedre produktene sine for å gjøre dem så brukervennlige som mulig for familien.

NXT-serien gir deg en utrolig kjøreopplevelse, og du kan føle i hver bevegelse at Emmaljunga NXT er ekte håndverk.

 

Miljø och holdbarhet

Emmaljunga legger stor vekt på miljø- og bærekraftspørsmål. Deres miljøinvesteringer har ført til helt fossilfri oppvarming av fabrikker i Sverige. De har eget resirkuleringsprogram og fabrikken er miljøsertifisert i henhold til ISO14001. Alle materialer testes kontinuerlig for å sikre at de overholder regelverket for kjemisk innhold i REACH, noe som gjør det tryggere og sikrere for deg og barnet ditt. Med en Emmaljunga barnevogn kan du derfor stole på at barnet ditt er trygt, trygt og fremfor alt godt beskyttet.

- Bærekraftige materialer som kan resirkuleres
- Stoffer med tåler høy lysstyrke
- Testet i henhold til REACH
- DOPE Dye-fargede stoffer, laget i en prosess som reduserer vannforbruket opptil 80%.
- Anodisert Hydro REDUXA® Aluminium fra Norsk Hydro, som har fire ganger lavere CO2-utslipp sammenlignet med annen aluminium (f.eks. ved bruk av -- - vannkraft og solenergi)
- Slitesterke og holdbare 100 % resirkulerbare solight-ecco® dekk fra Tyskland.
- Bruk av plastgranulat fra «resirkulert fra forbrukeravfall»

Emmaljungas ambisjon er at produkt og produksjon skal være "Riktig Grønn", noe som betyr at hele produksjonsprosessen skal vare helt grønt, med lang levetid og gjenbrukbare eller reproduserbare materialer. At transportkostnader, Co2-utslipp og energi skal brukes så sparsomt som mulig for et grønnere miljø. Hver detalj i din Emmaljunga barnevogn er nøye designet for å være stabil, trygg og holdbar i mange år fremover.


Kvalitet och sikkerhet

Emmaljungas barnevogner er laget av bærekraftig og slitesterke materialer, og holder derfor vanligvis i flere generasjoner. Deres gjennomtenkte design gjør det ikke bare enkelt bytte ut slitte deler men kan også suppleres og kombineres dersom familien vokser. Vognene kan også utstyres med diverse smarte tilbehør. Emmaljunga sikkerhetstester alle barnevogner i henhold til EN 1888:2018 og EN1466:2014.

Alle NXT-modeller har svingbare forhjul som gjør det enkelt å manøvrere i skjeve og trange rom. Vognene kan brettes kompakt, til tross for dette får barnet en romslig og svært komfortabel sitte- og liggeplass. Alle deler i vognen er designet for å enkelt skiftes ut, og alle deler er robuste og laget for å vare lenge.

Som produsent av kvalitetsprodukter i Skandinavia siden 1925 har Emmaljunga lang erfaring med å takle hardt vær, og derfor har de utviklet sine egne tekstiler. Tekstilene tåler kalde vintrer, varme somrer, høstregn pluss skitne barnestøvler og klissete fingre! Tekstilene har en solfaktor (beskyttelse mot ultrafiolette stråler) på 50+.

Alle materialer testes kontinuerlig av akkrediterte laboratorier for å sikre at de overholder REACH-regelverket for kjemiske stoffer.

Logg inn