Spørsmål om barnevogn, bilstol eller leker? Kontakt oss

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY
Ofte stilte spørsmål

Vi er alltid åpne på www.kjøpbarnevogn.no

Butikk i Karlstad er åpen:

Mandag - fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Stengt søndag og helligdager


Leveringstider

Hvis varen er på lager hos oss sendes den vanligvis senest første hverdag etter bestilling. Så tar det 2-5 arbeidsdager før pakken leveres til et utleveringssted nær deg. Vi dekker hele landet også øyriket (ej Svalbard), men det kan ta et par dager lengre tid. Tyværr har vi ikke mulighet at sende til Svalbard pga at Tollpost/Posten Norge exkluderar Svalbard i avtalsvilkårene.
Oppgir du et mobilnummer ved bestilling, får du sms-varsel når pakken har kommet frem. Hvis du ikke oppgir et mobilnummer, varsles du i stedet per brev.

Hvordan betaler jeg?


Betale med
bank eller kredittkort
Visa, Mastercard og Eurocard går utmerket. Ingen tilleggsavgifter.

Klarna faktura
Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Alltid 14 dagers betalingsfrist og mulighet for delbetalinger. Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 65,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,00 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Klarna delbetaling
Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto. Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet. Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp. Du kan når som helst betale hele beløpet. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 % basert på et eksempel på 10 000 NOK, betalt over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse. Dette er en kortversjon av avtalene om kjøpsvilkår. Klikk her for å lese de fullstendige vilkårene.

Betaler jag toll fra oss?

Nei, selvfølgelig, prisen du ser i kassen er prisen du til slutt vil betale. 

Når du handler hos Kjopbarnevogn betaler du ingen toll eller andre ekstrakostnader.
Vår norske forretning Kjøpebarnevogn.no (VAT 925 821 527) har tollkreditt hos Tollpost og er momsregistrert hos den norske skatteetaten.

Hvor lenge er garantien på barnevogner?

-Garantin for varer er 12 måneder. Hvis garantiperioden er lenger er det oppført i produktbeskrivelsen.
Vær oppmerksom på at garantien gjelder ikke hvis skaden ble forårsaket av:
- En ulykke etter at du har mottatt varene
- Unormal bruk
- Omsorgssvikt
At du ikke følger serviceinstruksjonene


Angrerrett og retur

Angreretten gjelder kun ubrukte varer i originalemballasje. Som postordrekunde kan du angre kjøpet i 14 dager fra den dagen du mottok varen. Det er du som kunde som betaler returfrakten. Kontakt oss før retur, så hjelper vi deg med å bestille returfrakt. Tilbakebetaling skjer senest 30 dager etter at vi har mottatt din retur. Kostnad for returfrakt gjelder straks bestillingen din har forlatt oss, selv om varen ikke har rukket frem til utleveringsstedet. Vi løser ikke ut pakker returnert mot postoppkrav eller etterkrav. Har du betalt varen får du pengene tilbake senest 30 dager etter at varen har kommet tilbake til oss. Merk at normal frakttid for retur fra Norge til Sverige er en måned, men det kan i noen tilfeller ta lengre tid. 
Har du handlet i vår butikk i Karlstad i Sverige, anvendes 30 dager angrerett mot fremvisning av kvittering. Varen skal være ubrukt og i originalemballasje.
MERK! Når du handlet i vår butikk i Karlstad gjelder angreretten ikke for barnevogner og bilstoler.


Tilbakebetaling

Faktura/konto
Ved retur med betaling via Klarna, justeres beløpet på opprinnelig faktura straks forsendelsen kommer i retur. Du får så en oppdatert faktura via e-post.
Har fakturaen forfalt, kan du selv gå inn og forlenge forfallsdatoen på fakturaen.
Gå inn på www.klarna.com
Ved retur med betalingsmåte faktura betaler du følgende avgifter:
- Varer du har valgt å beholde
- Returfrakt

Bankkort/betalingskort
Har du betalt med bankkort/betalingskort, tilbakeføres pengene til din konto. Husk at pengene går tilbake til betalingskortet som ble brukt på den opprinnelige ordren.


Unntatt fra angrerett

Varer som er spesialbestilt, spesialprodusert eller vesentlig endret etter kundenes ønsker, er utelatt fra angreretten.
Merk at vi alltid tar betalt på forskudd for spesialbestilte varer.


F
ødsel garantie

Vi har fødsel garantie på barnevogner, opp til 14 dager etter fødselen. Det betyr at du har rett til å returnere barnevognen hvis noe går galt med graviditet eller fødsel. Ved anvendelse av fødsel garantien må vogna være ubrukt og vi trenger en legeerklæring. Vognen må returneres i originalemballasjen.


Hvordan tar jeg vare på min barnevogn?

- Les alltid bruksanvisningen.
- Vognen skal kun brukes til å transportere barn, dv.s ikke å bære varer. Legg merke til at den maksimale vekten av barnet er vanligvis 15 kg.
- Skrå ikke overlast vognen, for eksempel ved henge tung bagasje på håndtaket. Det bærer på chassiset, og kan føre til risiko for velt.
- Spray silikon eller teflon basert glidemiddel i bremsene hver tredje måned. Oftere hvis du bruker bilen på en grusvei eller stranden.
- Smør akslene med universalfett hver tredje måned.
- Barnevogna må holdes rent og tørt.
- Hvis vognen du har kjøpt fra oss skulle bli ødelagt, kan du kontakte oss. De fleste klager er lett å fikse. Ville det være en mer avansert reparasjon, sørger vi for at du får hjelp i nabolaget ditt. Alltid kontakte oss før en verksted er engasjert. Vi kan ikke refundere hvis det ikke er godkjent av oss på forhånd.
Det kan være betryggende å vite at vi har lang erfaring i å løse klager på avstand.


Trygg reise for barnet

- Les alltid bruksanvisningen før bruk.
- Vognen skal kun brukes til å transportere barn, ikke som lekeplass. Legg merke til at den maksimale vekten av barnet er vanligvis 15 kg.
- Forlat aldri barnet i barnevognen uten tilsyn.
- Bruk alltid en sele på barnet i vognen.
- Bruk sportsdelen så snart barnet kan sitte opp selv
- Ikke overlast vognen, for eksempel ved henge tung bagasje på håndtaket. Det kan føre til fare for velt.