Cybex Solution S2 I-Fix Ocean Blue
 Cybex Solution S2 I-Fix Ocean Blue
Cybex Solution S2 I-Fix Ocean Blue
Cybex Solution S2 I-Fix Ocean Blue
Cybex Solution S2 I-Fix Ocean Blue

Cybex Solution S2 I-Fix Ocean Blue

Cybex
2295 kr
 
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  Midlertidig tomt
 • Produktbeskrivelse
 • Cybex Solution S2 I-Fix, Ocean Blue

  Cybex Solution S2 i-Fix, oppfølgeren til den populære Solution S. En allsidig bilstol, som kan tilpasses etter barnets behov. Den er utstyrt med ISOFIX-feste, for rask og enkel installasjon. Stolen har en lineær sidekollisjonsbeskyttelse, slik at barnet ditt sitter trygt under hele bilturen. Solution S2 i-Fix er en del av Cybex populære serie Gold.

  Solution S2 i-Fix er designet for å vokse i takt med barnet ditt, fra ca 4-12 år. Den justerer automatisk høyde- og breddeinnstillingene, når du justerer nakkestøtten i en av de tolv stillingene. Du kan enkelt stille den inn til barnet ditt, med bare en hånd. Den patenterte nakkestøtten er sammenleggbar og forhindrer at barnets hode tipper fremover når det sover. De tykke sikkerhetsputene sikrer også at hodet er i en trygg posisjon, om en ulykke skulle skje.

  Den lineære sidebeskyttelsen er klar til bruk, uten tilleggsinstallasjon. Sammen med den energidempende rammen absorberer de kraften som oppstår ved en kollisjon og reduserer kraften med omtrent 25%.

  Solution S2 har også et integrert ventilasjonssystem. Dette forhindrer barnet i å bli for varmt i stolen og bidrar til en behagelig tur, selv på lengre avstander.

  - Passer for barn fra 100–150 cm (ca. 4–12 år)
  - Lineær sidekollisjonsbeskyttelse
  - Energiabsorberende ramme
  - Sammenleggbar ryggstøtte
  - Ekstra bredt sete
  - Nakkestøtten er justerbar i tolv stillinger
  - Luftventilasjonssystem
  - ISOFIX
  - Vokser sammen med barnet

  For oss på Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet da de har gjennomgått gjentatte avanserte tester, som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk at i følge loven må alle barn som reiser i bil bruke bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig før det bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, vennligst kontakt oss eller les vår bilstolguide.

   

 • Spesifikasjoner
 • Farge: Blå
  Se flere produkter fra dette merket:: Cybex
  Bälte eller isofix feste: Isofix feste
  Bilstol type: Fremovervendt Beltestol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 522002266

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn