Babybjörn Bæresele ONE Air mesh Antracitegrå i gruppen Barn og foreldre / Foreldre / Bæreseler & Bæresjaler / Bæreseler hos Köpbarnvagn (98013)
Babybjörn Bæresele ONE Air mesh Antracitegrå
Babybjörn Bæresele ONE Air mesh Antracitegrå
Babybjörn Bæresele ONE Air mesh Antracitegrå

Babybjörn Bæresele ONE Air mesh Antracitegrå

BabyBjörn
2310 kr
 
 • Fri frakt over 499:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  Midlertidig tomt
 • Produktbeskrivelse
 • BabyBjörn Bæresele One Air Mesh Antracite grå

  BabyBjörn Bæresele er den aller seneste bæreselen fra populære BabyBjörn. Det er en multifunskjonell bæresele for mage og rygg som gir riktig støtte til det voksende barnest hode, rygg og hofter. Det er fire forskjellige måter å bære barnet på mage og rygg – enkelt og komfortabelt Les mer på alle måtene. Selen har en spesiell posisjon for nyfødte, mulighet til innovervendt og utovervendt bæring samt ryggbæring.

  - Hodestøtten går høyere opp
  - Oppdatert polstring i skulderreimene
  - Justerbar sitteflate med større maksbredde
  - Mindre tøy mellom barn og forelder
  - Ny design på justeringen av hodestøtten
  - Tynnere polstring
  - Mykere tøy

  BABYBJÖRN Bæresele One, er testvinner i Råd & Röns Bæreseletest i nr. 3/2014.
  One fikk også utmerkelsen "Enkel og smidig" i Bäst-i-tests store test av bæreseler 2016.

  BabyBjörn Bæresele One Air Mesh er produsert i et mykt og luftig nettstoff (mesh) som gjør det svalt og behagelig for både deg og babyen.

  BabyBjörn Bærsele One er en ergonomisk bæresele med maksimal komfort for både bæreren og barnet. Justerbar design gjør det mulig å tilpasse selen slik at den sitter bra på akkurat deg. Godt polstrede skulderbånd og avlastende midjebelte.

  Bæresele One kan du bruke over lang tid. Helt fra fødselen (minimum 3,5 kg) uten noe spedbarnsinnlegg, og helt opp til ca 3 år (maks 15 kg). Utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjörns øvrige bæreseler.

  Bæresele One er enkel å bruke på alle bæremåtene. Den har en spesiell høydeinnstilling for at du skal kunne bære ditt nyfødte barn på beste måte – høyt opp på brystet i innovervendt posisjon, hjerte mot hjerte. Fra ca 4 måneder brukes den nedre innstillingen, og da kan du bære både innover- og utovervendt. Fra 12 måneder kan du også bære på ryggen. Det er enkelt og sikkert å sette barnet på ryggen uten hjelp.

  Med Bæresele One får du og ditt barn total komfort under hele bruksperioden. Gjennomtenkt ergonomisk design med avlastende midjebelte og polstrede, formsydde skulderbånd. Mykt og godt for ditt barn med polstret sete, utovervridde sømmer og justerbar bredde for benstillingen. Dessuten stødig og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet bæres utovervendt.

  Anbefalt alder: 0-3 år. Minimum 3,5 kg/54 cm – maks 15 kg/100 cm.
  Obs! Minimumsalder utovervendt posisjon: 5 måneder. Maksvekt i utovervendt posisjon: 12 kg.

  Materiale: Primært stoff 100% polyester, midjebeltets fôr 100% polyester, beskyttelse for benstillingsglidelås 100% bomull.

  Testet og sikkert: Alle materialer er snille mot ditt barns hud og ufarlige å smake på. Garantert frie fra helsefarlige stoffer. Oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.
  Vedlikeholdsråd: Maskinvask 40 grader. Vaskes separat. Bruk et mildt vaskemiddel uten blekemiddel.

 • Spesifikasjoner
 • Farge: Grå
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 98013

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn