Joie Every Stage R129 bilstol Moss
Joie Every Stage R129 bilstol Moss
Joie Every Stage R129 bilstole Moss
Joie Every Stage R129 bilstole Moss
Joie Every Stage R129 bilstole Moss
Joie Every Stage R129 bilstole Moss
Joie Every Stage R129 bilstole Moss

Joie Every Stage R129 bilstole Moss

Joie
Fra nyfødt-12år!
2495 kr
 
Kjp
 • Fri frakt over 499:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  P lager (3-6 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Joie Every Stage R129 bilstole Moss

  Dette vendbare bilsetet i grønn kan brukes i alle biler og for barn fra nyfødt opp til 36 kg. Den vokser med barnet og familien gjennom hele barnets bilstolperiode – du starter med å ha den bakovervendt og når barnet blir eldre (ca 4 år eller 18 kg) kan du bruke stolen som forovervendt beltestol til kl. barnet veier 36 kg.

  Det trenger ikke ISOFIX men monteres enkelt med bilens eget belte. Når barnet sitter bakovervendt er det en integrert beltesele som barnet festes med. Når barnet så begynner å kjøre frem, brukes bilens eget bilbelte for å gjøre reisen så trygg som mulig.

  Med innebygget kollisjonsbeskyttelse fanges kraften fra et eventuelt sidekollisjon og gjør det ekstra skånsomt for barnets hode, nakke, kropp og hofter. Hodestøtten kan stilles inn i 10 forskjellige posisjoner for optimal passform og på sidene av stolen er det innebygget ventilasjon som gjør den ekstra behagelig i varmere temperaturer.

  Produktet er godkjent etter ECE R44/04.

  - Passer til barn mellom 0-36 kg
  - 10 justerbare posisjoner på hodestøtten
  - Monteres med bilbeltet
  - Innebygd ventilasjon på sidene
  - Fempunktsbelte

  Når du installerer beltestolen i forovervendt posisjon, bør barnet ditt alltid festes med bilens trepunktsbelte i stedet for setets fempunktsbelte. Trepunktsbeltet gjør bremsingen jevnere i forovervendt stilling og fordeler kraften ved en kollisjon jevnt over kroppen, mens fempunktsbeltet holder barnets skuldre tilbake, noe som øker belastningen på nakke og hode når barnet er vendt fremover.

  For oss i Köpbarnvagn kommer sikkerhet alltid først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet da de har gjennomgått gjentatte avanserte tester, som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke Husk at i følge loven må alle barn som reiser i bil bruke bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig før det bytter til en forovervendt beltestol.
   

 • Spesifikasjoner
 • Informasjon
 • Artikkelnr: C2117AAMOS000

Se flere produkter

Andre kjpte ogs:

Logg inn