Axkid Minikid 3 Tar (Svart) i gruppen Bilbarnestoler / Bilstoltype / Bilstoler 0-5 år hos Köpbarnvagn (22150116)
Axkid Minikid 3 Tar Sort
Axkid Minikid 3 Tar
Axkid Minikid 3 Tar
Axkid Minikid 3 Tar
Axkid Minikid 3 Tar (Svart)
Axkid Minikid 3 Tar (Svart)
Axkid Minikid 3 Tar (Svart)
Axkid Minikid 3 Tar (Svart)
Axkid Minikid 3 Tar (Svart)
Axkid Minikid 3 Tar (Svart)
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll

Axkid Minikid 3 Tar (Svart)

Axkid
Passer barn 0-7 år!
6495 kr
Antall: 
Lagerstatus:  På lager (3-6 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Axkid Minikid 3 Sort - Bakovervendt bilstol til 36 kg

  Axkid Minikid 3 er en revolusjonerende oppgradering av bestselgeren Axkid Minikid 2 som gjør det mulig å sitte bakovervendt opp til 7 år. Med forbedret sikkerhet, funksjonalitet og komfort vil barnet ditt ha den beste beskyttelsen helt opp til 125cm og 36kg.

  - Bakovervendt enda lengre – Nå 10cm (!!) lengre rygg og enda flere innovative egenskaper.
  - Godkjent i henhold til R129, Plus godkjent, og passer bakovervendt til 7 år (125cm og 36kg).
  - Hodestøtte som automatisk justerer seg i en trygg posisjon for ditt barns lengde og størrelse, eventuelt 14 ferdige posisjoner.
  - Montering på 60 sekunder – Enkelt system med selvstrammende forrankringsseler – bare vrikk stolen på plass.
  - Opp til 30cm benplass – Grunnet det kompakte, men romslige designet passer Minikid 3 selv små biler samtidig som den kan gi god benplass til barnet.

  Fakta om Minikid 3:

  -Type: Bakovervendt bilsete
  -Installasjon: Beltemontert
  -Godkjent vekt på barn: opptil 36 kg
  -Godkjent lengde på barn: 61-125cm
  -Sertifisering: R129
  -Plus Testet: Ja, opptil 125cm


  Minikid 3 – Strekker bakovervendt enda lengre

  Minikid 3 er en sikker og romslig bilstol med smarte omfattende egenskaper. Minikid er designet med et svenskt tankesett i sitt DNA som muliggjør bakovervendt til 125cm og 36kg. For ekstra trygghet har Axkid Minikid 3 passert verdens tøffeste krasjtest – den svenske Plus testen.


  Utfordrer lengde og vektgrenser på bakovervendte stoler

  Bakovervendt er bevist å være fem ganger tryggere enn fremovervendt.
  Derfor er det gjort en økning av rygglengden på Minikid 3 med ca 10 cm (!!) sammenlignet med forgjengeren. Denne utvidelsen i tillegg til den imponerende vektgrensen på 36kg gjør at barnet ditt kan sitte bakovervendt lengst mulig.


  Opptil 30 cm benplass for ditt barn

  Det kompakte designet på Axkid Minikid 3, gir barnet ditt mye benplass samtidig som den gir fleksibilitet til å montere i mindre biler. Avhengig av monteringen kan Axkid Minikid 3 gi barnet ditt hele 30cm med benplass.

  Minikid 3 kan installeres i flere ulike posisjoner i bilen, uten bruk av ISOFIX. Designet gjør det mulig med tre bilstoler ved siden av hverandre, i tillegg til at du også kan ha et barn i forsetet (med avskrudd airbag).


  Fleksibel og tilpasset ditt barn og dine behov

  Den dynamiske nakkestøtten og dens teknologi lar deg som forelder være helt trygg på at den justerer seg korrekt i forhold til ditt barns lengde og størrelse. Om du foretrekker å bruke de faste posisjoneringene, har den 14 forskjellige hakk.

  Nakkestøttens design er også oppdatert med en mer V-form og utviklet med en kraftabsorberende teknologi som gir barnet ditt den beste sikkerheten i en eventuell kollisjon. V-formen på nakkestøtten gjør det også enklere for ditt barn å se ut av vinduet.


  60 sekunders installasjon – Enkelt installasjons system

  Mer enn 60% av alle bilstoler er på en eller annen måte montert feil og risikoen for feilmontering er høy. Derfor burde man alltid velge et sete med enkel montering – slik som Axkid Minikid 3.

  Med en unik 6-stegs installasjons guide, kun en belteklemme og lave forrankringsseler der du kun behøver å vrikke stolen på plass, kan man si at knotete monteringer hører fortiden til. Visuell veiledning for installasjon av både bilstol og barn finner du avbildet på bilstolen.

  For å forenkle installasjonen enda mer har vi sammen med applikasjonen BILT utviklet en enkel steg-for-steg 3D installasjonsguide for både bilstol og barn.

  Etter at du har gått igjennom stegene både visuellt og igjennom den interaktive guiden garanterer vi en rask og sikker montering på ca 60 sekunder. Minikid 3 reduserer risikoen for feilmontering av både bilstol og innsetting av barnet og høyner både standard og sikkerhet for beltemonterte stoler på markedet.


  En sikker og komfortabel bilstol for alle aldre

  Ikke inngå kompromiss på komfort når du reiser med barnet ditt. Designet på bilstolen er oppdatert til en mer komfortabel og ergonomisk sitte og sovestilling. Sleep Well Systemet med helningsfoten i front bidrar til at du kan endre helningen til en komfortabel og trygg stilling for ditt barn avhengig av alder, lengde og vinkel på bilens sete.

  Innlegget på Axkid Minikid 3 gir selv de minste barna en komfortabel og sikker stilling. Det nye designet på innlegget kommer i et komfortabelt memory foam i tillegg til mesh på baksiden for bedre luftsirkulasjon. Det ekstra innlegget er anbefalt å bruke når barnet er cirka 61-105cm.


  Beskyttelse fra alle vinkler

  Det innovative Axkid Side Impact Protection (ASIP) er utviklet sammen med det mest prestisjetunge krasj instituttet i verden – ADAC i Tyskland. I en sidekollisjon er ASIP laget for å absorbere kreftene og energien før den treffer barnet ditt.

  Minikid konseptet er kjent for sine unike og patenterte funksjoner og for å ha reddet mange liv i løpet av de siste årene.

  Forskjellene mellom Minikid 3 Premium og Minikid 3

  Minikid 3 Premium tilbyr høyere komfort med den ekstra paddingen i setetrekket. Premium versjonen har også matchende nakkestøtte, premium glidelåser og mesh på baksiden av stolen.

  I cirka 10 år har Axkid Minikid vært på markedet og tilbydd høy sikkerhet for barn i hele Europa. De unike egenskapene på Minikid i tillegg til fordelene med å ha store barn bakovervendt gjør dette til et produkt som er elsket av både foreldre og barn.

 • Spesifikasjoner
 • Maksvekt: 36 Kg
  Farge: Sort
  Bälte eller isofix feste: Beltesfeste
  Bilstol type: Bakovervendt bilsete
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 22150116
Logg inn