BabyBjörn

Svenske BabyBjörn ble etablert 1961 og begynte sin reise med sin, fortsatt i dag, populære og klassiske vippestol. Da vippestolen ble lansert ble den raskt populær og BabyBjörn utvidet snart virksomheten til å tilby familier flere produkter som høystoler og reisesenger. BabyBjörn ble grunnlagt av Björn Jakobsson som, i nært samarbeid med leger gjennom sin forskning, tidlig forsto viktigheten av at selv fedre trenger å bygge nærhet til barnet sitt (og omvendt). Derfor utviklet BabyBjörn en bæresele som gjorde det lettere for begge foreldre å bygge nærhet til babyen oftere og lettere.

Med sin originale bæresele, som fortsatt er tilgjengelig i dag i oppdaterte modeller, trakk BabyBjörn oppmerksomheten til fedrenes rolle i babyens liv ved å promotere fedre i sin reklame på 80- og 90-tallet. De var også banebrytere da Lillemor Jakobsson, Björns kone, designet en svart bæresele på 80-tallet. Ingenting av dette er noe vi hever øyenbrynene for i dag, men den gang var det en sensasjon og BabyBjörn har vært aktivt med på å endre synet på farsrollen.

I dag jobber BabyBjörn nye generasjon mye med bærekraft for neste generasjon. Å velge materialer og samarbeid med omhu som fremmer vårt neste generasjons miljø. BabyBjörn følger produksjonen i hvert steg for å gjøre et så lite inntrykk på klimaet som mulig. Fra den lille bomullsplanten til pappen som brukes. Alt sjekkes med presisjon og med fremtiden i tankene. Selv frakten ut til oss forbrukere er gjennomtenkt

Siden starten i 1961 har BabyBjörn vært klar over at alt de gjør påvirker planeten vår ❤

 


Hos oss på Kjøpbarnevogn kan du velge mellom ulike Babybjørn bæreseler, vippestoler, potter, toalettseter til barn og reisesenger.
Visar 1-32 av 56 artiklar
BabyBjørn Vippestol Bliss 3D Jersey Light Beige
Ekstra myk Jersey-stoff
2495 kr
Kjøp
Info
BabyBjörn Reiseseng Light  Grønn

Veier kun 6 kg

2695 kr
Kjøp
Info
BabyBjörn Reiseseng Light Black
Veier kun 6 kg
2695 kr
Kjøp
Info
Babybjørn Vippestol Bliss Soft Mesh GråBeige
Luftig mesh-stoff
2495 kr
Kjøp
Info
1  2  Neste »
Logg inn