SEGR Fellgrind i Tre 120 cm Hvit
SEGR Fellgrind i Tre 120 cm Hvit
SEGR Fellgrind i Tre 120 cm Hvit

SEGR Fellgrind i Tre 120 cm Hvit

Segr
1395 kr
 
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  Midlertidig tomt
 • Produktbeskrivelse
 • SEGR Fellgrind i Tre 120 cm Hvit

  Trappegrinden fra Segr tilbyr en trygg og praktisk måte å barnesikre hjemmet på. Grinden er svært tilpasningsdyktig og kan i motsetning til mange andre barnegrinder på markedet brukes i både trapper og døråpninger. Grinden kan åpnes og lukkes som en dør, eller brettes opp og plasseres mot dørkarmen, derav navnet fellgrind.

  Segr trappegrind er svært fleksibel, ikke bare takket være at den kan åpnes på flere forskjellige måter, men også fordi den kan justeres til ønsket størrelse (bredde). For å få grinden til å passe perfekt til akkurat din døråpning, skru sprinklene med ønsket avstand med delene side ved side.

  Akkurat denne grind har en maksbredde på 120 cm, og en minste bredde på 76 cm. Men hvis døråpningen din er smalare enn 120 cm merk att vi har grinder i flere størrelser, f.eks. med maksbredde 100 cm.

  En barnegrind er viktig for å gjøre hjemmet til et trygt sted når barnet begynner å krype og gå. Et tips er å sette opp en grind allerede når babyen er rundt 3-4 måneder, spesielt hvis du har trapper i hjemmet. Noen barn lærer seg å og krype allerede når de er seks måneder. Da er det greit om du er forberedt og føler att barnet er tryggt hjemme.

  Alt du trenger for å sette opp Segr trappegrind er inkludert i pakken; Hengsler, veggbraketter, skruer og selve grinden.
  Du skru veggbrakettene til veggen eller trapperekkverket for å feste grinden. Grinden leveres i deler, og du monterer den selv med en skrutrekker og de medfølgende skruene.

  - Høyde: 72 cm
  - Bredde: 120 cm
  - Hvitlakkert i solid bjørk
  - Godkjent i henhold til EN 1930:2011

  Dette er seneste varianten av tregrinder, som i 2023 ble testet og godkjent i henhold til seneste sikkerhetsstandard. Du finner en video av hvordan testen gjennomføres her.

 • Spesifikasjoner
 • Farge: Hvit
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 25-3201

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn