Babybjörn Pottestol Deep Green i gruppen Barn og foreldre / Baderom og utstyr / Potter & toalettseten hos Köpbarnvagn (7317680552686)
Babybjörn Pottestol Deep Green

Babybjörn Pottestol Deep Green

BabyBjörn
419 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • BabyBjörn Pottestol - Deep Green

  Babybjörn Pottestol er en behagelig og ergonomisk potte med myke former, høy ryggstøtte og komfortable armlener for at barnet ditt skal sitte komfortabelt. Etter toalettbesøket tar du enkelt ut innerpotten, tømmer og skyller den. Takket være gummilisten på undersiden står pottestolen støtt på gulvet uten å gli. Finnes i flere fine farger og er et fint innslag på badet.

  Pottestolen har høy ryggstøtte og armlener som gjør det behagelig for barnet å lene seg tilbake og slappe av. Den sjenerøse benplassen gjør det enkelt for barnet å sette seg og reise seg opp.

  Innerpotten har avrundede kanter for at barnet ikke skal klemme seg. Gummilisten på undersiden gjør at pottestolen står stødig på gulvet selv når barnet beveger seg. Pottestolen har en sprutebeskytter som sørger for at ingenting havner utenfor potten.

  Pottens overflater er glatte og har ingen hjørner eller ledd der smuss kan feste seg. Bare løft ut innerpotten, tøm og tørk av eller skyll under rennende vann. Håndtaket på baksiden av potten gjør det enkelt å flytte potten mellom forskjellige rom. Pottestolen er laget av BPA-fri plast.

  Vekt og mål.
  - Vekt på pottestolen: 900 g.
  - Mål: 36 x 35 x 31,5 cm.

  Materialer:
  - Pottestolen er laget av polypropylen (PP) og termoplastisk elastomer (TPE).
  - Testet og trygt.

  Alle baderomsprodukter fra BABYBJÖRN oppfyller gjeldende sikkerhetskrav for plast i både Europa og USA. Dette betyr at plasten kontinuerlig gjennomgår strenge tester for bisfenol A (BPA) og farlige stoffer, og at den er næringsmiddelgodkjent.

 • Spesifikasjoner
 • Farge: Grønn
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 7317680552686

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn