Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Graphite/ Grå
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Graphite/ Grå
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Graphite/ Grå
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Graphite/ Grå
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Graphite
Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Graphite

Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Graphite/ Grå

Maxi-Cosi
1899 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Authentic Graphite/ Grå

  Maxi-Cosi Rodifix forovervend beltestol brukes når barnet er ca. 4-12 år. Den er bygget i henhold til de høyeste i-Size sikkerhetsstandarder og tilbyr maksimal sikkerhet for barnet ditt. Ved hjelp av ISOFIX-fester har den stor stabilitet selv også når barnet ditt ikke sitter i setet. Beltesstolen vokser med barnet ditt (brukes til barn 100-150 cm), så barnet er alltid trygt når du reiser. Bygget for å vare og beskytte.

  45 % av alle kollisjonene skjer fra siden og RodiFix R i-Size har integrert G-CELL sidekollisjonsbeskyttelse. Det er en beskyttelse spesialdesignet for å fordele kreftene ved en kollisjon bort fra barnet for å redusere skader, spesielt rundt hode, nakke og skuldre.

  RodiFix R i-Size har en justerbar, polstret hodestøtte, ryggstøtte og polstret sete som gir perfekt passform, enten barnet ditt er 4 eller 12 år.

  Den uttrekkbare nakkestøtten og ryggstøtten både beskytter og gir ekstra demping under reise – enten det er et langt eventyr eller en rask tur til butikken. Denne beltestol med høy rygg er laget av 100 % resirkulerte stoffer og gir alltid en komfortabel stilling, selv når barnet sover.

  ClimaFlow-stoffet gir forbedret komfort og ventilerer på en fantastisk måte. Det hjelper å holde babyen din på en behagelig temperatur.

  RodiFix R i-Size kan enkelt justeres i høyd og vokser med barnet ditt. Dette beltesetet med høy rygg holder barnet ditt trygt, beskyttet og komfortabelt fra 4-12 år (100-150 cm).

  Ettersom tiden går og barnet ditt vokser, trykker du bare på knappen på baksiden av hodestøtten/ryggstøtten og skyver den opp for en perfekt passform, år etter år. Det forlenger ikke bare stolens høyde og levetid, men gir også mer enn åtte års trygghet uvurderlig!

  Designet er veldig pent til tross for den velutviklede integrerte sidebeskyttelsen som lar deg passe tre ved siden av hverandre i bilens baksete. Perfekt, praktisk og enkelt i hverdagen!

  - ISOFIX-fester for enkel montering av bilstolen i bilen
  - Justering av hodestøtte og ryggstøtte for bedre beskyttelse mot sidekollisjoner
  - Høydejusteringsskala for enkelt å finne riktig posisjon for hodestøtte og ryggstøtte
  – Den er rask og enkel å feste, så du er klar til å gå på sekunder!
  - Vaskbart trekk slik at du enkelt kan holde stolen ren
  - Mulig å montere tre bilbarnestoler på rad slik at hele familien får nok plass i bilen

  For oss på Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet da de har gjennomgått gjentatte avanserte tester, som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk at i følge loven må alle barn som reiser i bil bruke bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig før det bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, vennligst kontakt oss eller les vår bilstolguide.


 • Spesifikasjoner
 • Farge: Grå
  Se flere produkter fra dette merket:: Maxi-Cosi
  Bilstol type: Fremovervendt Beltestol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 8760550110

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn