Maxi-Cosi Pebble S, Tonal Black
Maxi-Cosi Pebble S, Tonal Black
Maxi-Cosi Pebble S, Tonal Black
Maxi-Cosi Pebble S, Tonal Black
Maxi-Cosi Pebble S, Tonal Black
Maxi-Cosi Pebble S, Tonal Black

Maxi-Cosi Pebble S, Tonal Black

Maxi-Cosi
2999 kr
 
Kjp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  Bestillingsvare
 • Produktbeskrivelse
 • Maxi-Cosi Pebble S, Sort

  Maxi-Cosi Pebble S fokuserer på sikkerhet og komfort og garanterer foreldrene trygghet fra dag én.
  Maxi-Cosi Pebble S har Click & Go-installasjon for daglig bruk, garantert sikkerhet takket være G-CELL sidekollisjonsbeskyttelse og komfort med sitt koselige spedbarnsinnlegg. Den tilbyr alt foreldre trenger for barnets første reiser.

  Med sitt utvalg av viktige funksjoner setter Maxi-Cosi Pebble S barnets sikkerhet først. Den oppfyller de siste i-Size sikkerhetsstandardene, og gir trygghet uansett om den brukes med FamilyFix S-base (selges separat) eller bilens sikkerhetsbelte. Maxi-Cosi G-CELL sidekollisjonsbeskyttelse er sømløst integrert, og sikrer innebygd sikkerhet for barnet ditt. Disse omfattende sikkerhetstiltakene gjør Pebble S til et ideelt bilbarnesete for trygge og bekymringsløse reiser.

  Ditt barn kan nyte en komfortabel og trygg støtte på hver reise. Det er mulig med den myke polstringen og det komfortable spedbarnsinnlegget, som består av en avtagbar nedre pute og en separat hodepute som er integrert i bilbarnesetet. Når barnet reiser i Maxi-Cosi Pebble S, kan du være sikker på at barnet ditt har det like koselig som det er sikkert.

  Maxi-Cosi Pebble S er designet for å imøtekomme barnets behov og passer for spedbarn fra 40 cm til 83 cm (fra fødsel til ca. 15 måneders alder), inkludert for tidlig fødte barn. Pebble S sikrer en koselig og sikker tur i den viktige første tiden og er et pålitelig og trygt sted i familiebilen din når barnet ditt utvikler seg.

  Pebble S oppfyller de høyeste, siste i-Size-sikkerhetsstandardene (R129/03) og gir maksimal sikkerhet for barnet ditt.

  Den ekstra store solskjermet (UPF 50+) beskytter barnet ditt mot solen, gir en tryggere og kjøligere atmosfære for å sove og full UV-beskyttelse.

  Laget av mykt, 100 % resirkulert stoff fra resirkulerte plastflasker, produseres Eco Care-stoffene uten farlige kjemikalier, noe som betyr at spedbarnets hud ikke utsettes for potensielle risikoer. Stoffene kan vaskes i maskin på 30 grader.

  For enklest mulig installasjon og forflytning mellom bil og vogn - kjøp til en Maxi-Cosi FamilyFix S Base.


  For oss i Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet og har gjennomgått gjentatte avanserte tester som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk!
  Ifølge loven må alle barn som reiser i bil bruke godkjent bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig (minimum 4 år, helst lenger) før dere bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, ta kontakt oss eller les vår bilstolguide.  

 • Spesifikasjoner
 • Farge: Sort
  Se flere produkter fra dette merket:: Maxi-Cosi
  Bilstol type: Babybilstol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 8440104110

Tilbehr

Se flere produkter

Du liker kanskje ogs

Logg inn