Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite

Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2, Essential Graphite

Maxi-Cosi
Unik teknologi
3995 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2 Babybilstol, Essential Graphite

  Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2 ​​er en unik babybilstol som er både roterbar og har et ny SlideTech-funksjon! 360 PRO2 har oppdatert pustende stoff. Som første bilsete tilbyr 360 PRO2 den nyfødte babyen maksimal komfort, bekvemmelighet og sikkerhet fra første dag. Stolen ​​brukes fra nyfødt og opp til maks 15 maneders alder. Når bilsetet er montert på 360 PRO-isofixbase (kjøpes separat), kan det enkelt snus mot bildøren og skyves ut av bilen! Funksjonen reduserer belastning på ryggen, reduserer risikoen for å ripe bilen og gjør det enklere å belte fast barnet ditt i bilstolen raskt og sikkert. Babysetet kan også legges tilbake i forskjellige posisjoner, perfekt når den lille trenger å endre posisjon, men vil forbli i det komfortable bilsetet.



  Bilstolen kan også monteres i bilen uten base, med bilens belte.

  For å sikre babyens sikkerhet og komfort har Maxi-Cosi Pebble 360 PRO2 ​​ClimaFlow for å regulere babyens temperatur, og G-CELL Side Impact Technology holder babyen beskyttet mot kreftene ved en sidekollisjon.

  Med det komfortable babyinnlegget er babyen trygg og behagelig i bilsetet. Belte og hodestøtte er brukervennlig, noe som gjør det enkelt å feste barnet riktig i stolen.

  Babybilstolen har et ergonomisk håndtak og er lett å bære, men hvis du likevel vil unngå å bære den på passer den å feste på de fleste barnevogner ved hjelp av en adapter. Pebble ​​har også en uttrekkbar kalesje som gir barnet ditt beskyttelse mot solen både i og utenfor bilen.

  Unikt for denne babybilstolen og det som skiller den fra den forrige modellen Pebble 360 ​​er SlideTech-funksjonen, samt liggeposisjonen.

  Når du bruker Pebble 360 ​​Pro2 med isofix-basen Familyfix 360 pro, får du muligheten til både å rotere babysetet mot deg - men også skyve hele bilsetet mot deg ut av bilen. Dette er en fantastisk funksjon som Maxi-Cosi er først i verden med og gjør det enklere for alle foreldre. Med SlideTech roterer du stolen mot deg og trekker setet litt ut fra bilen slik at du veldig enkelt kan legge barnet ditt ned i bilsetet, eller montere setet på basen. Med denne funksjonen reduserer du belastningen på ryggen, reduserer risikoen for å ripe bilen og gjør det enklere å feste beltet på barnet ditt i bilstolen raskt og sikkert. Dette er spesielt bra i biler som er litt trange i baksetet. Pebble 360​ PRO er også den første babybilstolen på markedet som tilbyr full liggestilling både når den er montert på bilbasen og også når du belter bilstolen uten bilstolbase.

  Fordeler Pebble 360 ​​PRO2:

  - Oppdatert med ny mesh-stoff for maksimal pusteevne
  - 180 rotasjon ut mot bildøren sammen med FamilyFix 360 PRO Isofix-base
  - Slide Tech funksjon lar deg skyve hele bilsetet ut av bilen (med base)
  - Ryggen kan justeres til full liggestilling, montert på både barnevogn og bil - med eller uten bilbase
  - Fra fødsel opp til 15 måneder eller 83 cm
  - Komfortabelt babyinnlegg for nyfødt
  - XL UV-beskyttende kalesje
  - 6 sele- og nakkestøtte høydeposisjoner
  - Ergonomisk justering av bærehåndtak
  - G-CELL sidekollisjon
  - ClimaFlow temperaturregulerende tekstiler
  - Brukervennlig sele og hodestøtte

  Kjøp til Maxi-Cosi Base FamilyFix 360 PRO (selges separat) for sikker og enkel montering, som også gir deg muligheten til å rotere og skyve bilsetet.

  Når barnet har vokst ur babybilstolen kan du kjøpe Maxi-Cosi Pearl 360 PRO, som passer på samme base.

  For oss på Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet da de har gjennomgått gjentatte avanserte tester, som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk at i følge loven må alle barn som reiser i bil bruke bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig før det bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, vennligst kontakt oss eller les vår bilstolguide.



 • Spesifikasjoner
 • Maksvekt: 13 Kg
  Farge: Grå
  Se flere produkter fra dette merket:: Maxi-Cosi
  Bälte eller isofix feste: Beltesfeste , Isofix feste
  Bilstol type: Babybilstol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 8052750111

Tilbehør

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn