Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO i gruppen Barnevogner / Barnevognpakker / Maxi-Cosi hos Köpbarnvagn (SETLillaXp2)
Maxi-Cosi Lila XP Plus Ink. Pebble 360 PRO babybilstol
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus sportsvogn
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO
Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO

Maxi-Cosi Lila XP Plus Inkl. Pebble 360 PRO

Maxi-Cosi
17385 kr


Antall:

Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll

Kampanje

Kampanje:

Maxi Cosi Lila XP Plus

Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Black
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Black
12999 kr
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
Maxi-Cosi Lila Xp Plus Essential Graphite
12999 kr

Maxi Cosi Pebble 360 PRO Babybilstol

Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Essential Black
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Essential Black
3999 kr
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Essential Green
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Essential Green
3999 kr

Adapter

Maxi-Cosi Universal Bilstoladapter
Maxi-Cosi Universal Bilstoladapter
549 kr
Lagerstatus:  Bestillingsvare
 • Produktbeskrivelse
 • Maxi Cosi Lilla XP Inkl. Pebble 360 PRO

  En lett og smidig barnevogn som gjør det behagelig å kjøre i terreng. Hvis du leter etter dette, er Maxi-Cosi Lila XP Plus barnevognen for deg. Lila XP:s terrenghjul, myke fjæring og innovative Modulo-drive-systeme gjør det enkelt å kjøre vognen på alle underlag. Den tar deg dit andre barnevogner ikke kan!

  Fra fødsel til 4 år gjør Lila XP terrenget behagelig - bokstavelig talt. Vognens terrenghjul og den myke fjæringen foran og bak gjør det enkelt å kjøre vognen på alle underlag. Det unike Modulo-drive-systemet lar deg også låse eller låse opp de fremre svinghjulene uten å måtte bøye seg ned eller stoppe. Mens Lila XP tar deg dit andre barnevogner ikke kan, sparer den ikke på komforten til den lille.

  Takket være den vendbare madrassen kan den varme holde seg varm om vinteren og kjølig om sommeren. Den justerbare fotstøtten og UV50 + konvertibel topp med utfellbar konvertibel topp gjør at barnet ditt føler seg komfortabelt under både turer og lur. Terrengkjøretøyet er ikke bare behagelig for barnet, men også for foreldrene. Du vil sette pris på XXL-kurven, som er stor nok til å holde alt du trenger å ha med deg, opp til en vekt på 10 kg.

  Lila XP har også praktiske lommer for oppbevaring av små ting, eller et regntrekk for å holde barnet tørt. Tenker du på brukstiden? Barnevognen har et XXL-sete med en lengde på over en meter, slik at du kan bruke den til barnet fyller 4 år. Takket være Oria XXL liggedel - Maxi-Cosis 'hittil største bagdel - kan du enkelt forvandle barnevognen til den mest komfortable terrengvognen på markedet.

  Lila XP lover komfort for barnet ditt mens du går, selv i ujevnt terreng! Vi har designet terrenghjulene og fjæringen for å sikre at den lille er komfortabel, selv når terrenget er ujevnt. Lila XP er en ekstremt behagelig barnevogn med en vendbar varmestyrende madrass som holder den lille varm om vinteren og kjølig om sommeren.

  Den justerbare fotstøtten gjør at vognen kan vokse med barnet ditt, og den beskyttede UV50 + kalesjen med utfellbar hette skaper et koselig miljø og kan brettes ut for å beskytte mot både sol og insekter. Lila XP har også et veldig stort sete som gjør at barnet ditt sitter trygt og komfortabelt opptil 4 år. Takket være at den kan brettes helt flat, kan den brukes fra fødselen! Du elsker å utforske utendørs - vi sørger for at den lille utforskeren din er glad på alle overflater!

  Lilla XP - komfortabelt terreng - bokstavelig talt. Terrenghjulene og den myke fjæringen gjør at kjøreturer på de mest ujevne underlagene aldri har vært mer komfortable! Vi har også designet Modulo-drivsystemet med knapper på rammen som gjør kjøringen enda enklere for deg!

  Ikke bekymre deg for hvor du skal plassere alt når du er på farten. Lila XP har en veldig stor kurv som inneholder alt du trenger, opp til en vekt på 10 kg. Din lille vokser så fort! Men det meter lange XXL-setet på vår unike barnevogn passer til barnet ditt til det er omtrent 4 år gammelt. Den justerbare fotstøtten vokser med barnet.

  Vil du ha en terrengvogn som gir optimal komfort? Lila XP tilbyr nettopp det ved å kombinere praktiske terrengfunksjoner med fantastisk komfort! Den vendbare, varmeregulerende madrassen holder barnet varmt om vinteren og kjølig om sommeren, mens UV50 + konvertibel topp med utfellbar konvertibel topp gjør at barnet ditt føler seg komfortabelt under både turer og lur - i all slags vær! I tillegg kan vognen brettes med enhåndsgrep, slik at den ene hånden alltid er fri.

  Maxi-Cosi Pebble 360 PRO Babybilstol 

  - 180 rotasjon ut mot bildøren sammen med FamilyFix 360 PRO Isofix-base
  - Slide Tech funksjon lar deg skyve hele bilsetet ut av bilen (med base)
  - Ryggen kan justeres til full liggestilling, montert på både barnevogn og bil - med eller uten bilbase
  - Fra fødsel opp til 15 måneder eller 83 cm
  - Komfortabelt babyinnlegg for nyfødt
  - XL UV-beskyttende kalesje
  - 6 sele- og nakkestøtte høydeposisjoner
  - Ergonomisk justering av bærehåndtak
  - G-CELL sidekollisjon
  - ClimaFlow temperaturregulerende tekstiler
  - Brukervennlig sele og hodestøtte

  Kjøp til Maxi-Cosi Base FamilyFix 360 PRO (selges separat) for sikker og enkel montering, som også gir deg muligheten til å rotere og skyve bilsetet.

  Når barnet har vokst ur babybilstolen kan du kjøpe Maxi-Cosi Pearl 360 PRO, som passer på samme base.

 • Spesifikasjoner
 • Barnevogn type / Tilbehør: Duovogn
  Hjuletyp: Swivelhjul (svingbare)
  Dekk: Punkteringsfrie dekk
  Sittedel: Klassisk
  Vendbar sittedel: Ja
  Håndtak: Teleskop
  Barnevognspakke: ja
  Farge: Blå , Grønn , Sort
  Bilstol type: Babybilstol
 • Informasjon
 • Artikkelnr: SETLillaXp2

Se flere produkter

Maxi-Cosi Pakke Pebble, Pearl & FamilyFix3
Deal
Pakkepris! 3in1
5919 kr
8785 kr
Maxi-Cosi Leona 2 Select Grey
Deal
3995 kr
5199 kr
Kjøp
Info

Andre kjøpte også:

Logg inn