Maxi-Cosi FamilyFix S Base
Maxi-Cosi FamilyFix S Base
Maxi-Cosi FamilyFix S Base
Maxi-Cosi FamilyFix S Base

Maxi-Cosi FamilyFix S Base

Maxi-Cosi
1999 kr
 
Kjp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  P lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Maxi-Cosi FamilyFix S Bas

  Maxi-Cosi FamilyFix S er den dedikerte ISOFIX-basen for S-Familys bilstoler, Pebble S og Pearl S. Den garanterer en sikker installasjon i bilen opp til ca. 4 års alder i den anbefalte bakovervendte posisjonen, eller til barnet er gammelt nok til å sitte fremovervendt. Den oppfyller de seneste i-Size sikkerhetsstandardene og gir installasjonsfeedback for trygghet.

  Sikkerheten kommer først med Maxi-Cosi FamilyFix S, den dedikerte ISOFIX-bilstolbasen for S-Family. Den oppfyller de høyeste i-Size sikkerhetsstandardene og sikrer langvarig beskyttelse for ditt barn. Maxi-Cosi FamilyFix S tilbyr den anbefalte og sikreste bakovervendte posisjonen opp til ca. 4 års alder. Den intuitive Click & Go-installasjonen gjør monteringen av bilbarnestolen rask og sikker, mens visuell installasjonsfeedback sikrer at du har installert din S-Family bilbarnestol korrekt.

  Maxi-Cosi FamilyFix S spiller en viktig rolle for å sikre ditt barns komfort på hver reise. Ditt barn reiser sikkert og komfortabelt bakovervendte til det er gammelt nok til å sitte fremovervendt i beltestol.

  FamilyFix S er designet for å vokse med ditt barn og garantere barnets sikkerhet opp til 4 års alder (105 cm) sammen med Maxi-Cosi S-Family bilbarnestoler. Den er fullt kompatibel med både Pebble S og Pearl S, noe som gjør den mulig for anbefalt bakovervendt posisjon fra fødsel til 4 års alder.

  Den oppfyller de høyeste, seneste i-Size sikkerhetsstandardene (R129/03) og gir maksimal sikkerhet for ditt barn. De visuelle indikatorene sikrer at du installerer bilbarnestolen på en korrekt og sikker måte, slik at du kan reise trygg på at barnet ditt er sikkert.

  Den intuitive Click & Go-mekanismen sikrer en rask og sikker montering av bilbarnestolen på FamilyFix S ISOFIX-basen. Den ergonomiske frigjøringsknappen er lett å nå fra begge sider. Ditt barn reiser sikkert og komfortabelt i den anbefalte bakovervendte posisjonen fra fødsel til 4 år og fremovervendt om ønskelig fra og med 15 måneders alder. FamilyFix S ISOFIX bilbarnestolbasen er kompatibel med bilbarnestolene Pebble S og Pearl S.


  For oss i Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet og har gjennomgått gjentatte avanserte tester som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk!
  Ifølge loven må alle barn som reiser i bil bruke godkjent bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig (minimum 4 år, helst lenger) før dere bytter til forovervendt beltestol.
  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, ta kontakt oss eller les vår bilstolguide.  

 • Spesifikasjoner
 • Se flere produkter fra dette merket:: Maxi-Cosi
  Blte eller isofix feste: Isofix feste
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 8056010110

Se flere produkter

Maxi-Cosi Mica ECO i-Size Authentic Black
Salg
Med vridfunksjon
3239 kr 4699 kr
Kjp
Info
Maxi-Cosi Myggnettt for babybilstol Universal
Passer alle babybilstoler!
299 kr
Kjp
Info
Maxi-Cosi Cabriofix i-Size & isofixbase
Pakke ink. base

3795 kr
Kjp
Info
Logg inn