Kinderkraft Balansesykkel Flow
Kinderkraft Balansesykkel Flow
Kinderkraft Balansesykkel Flow

Kinderkraft Balansesykkel Flow

Kinderkraft
549 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Kinderkraft balansesykkel -Sort/Gul

  La barnet lære å sykle en balansesykkel til god pris, i god kvalitet og med høyest sikkerhet.

  En balansesykkel er den samme som en løpesykkel. Det som er spesielt med en balansesykkel er at den mangler trinn og støttehjul. Barnet bruker i stedet føttene sine for å regulere hastigheten og lærer gradvis å holde balansen. Mange sier at det er bedre for barnet å lære å sykle på en balansesykkel i stedet for å ha støttehjul, siden en balansesykkel gjør at barnet kan trene balansen i sitt eget tempo. Når barnet er stort nok til å bytte til en vanlig barnesykkel, vil det gjøre det uten at støttehjulene eller en forelder løper etter og holder pakkeholderen.

  Kinderkraft balansesykkel har en god pris og er designet for å gi best mulig forhold for barnet ditt å lære å sykle. Hele løpesyklus veier bare 3,1 kg. Dette gjør det enkelt for et barn å håndtere. Styret er begrenset slik at det ikke kan vinkles så mye at sykkelen risikerer å tippe. Styret er justerbar i høyden mellom 52-59 cm. Hjulene er skumfylte EVA-hjul som gir god støtdemping. Sadelen kan justeres i høyden mellom 31-40 cm som gjør den egnet for barn fra 80 cm lengde.

  Gode ​​råd når du velger en balansesykkel til barnet ditt

  Ditt barn trenger en løpesykkel som passer til størrelsen på barnet ditt.Kinderkraft balansesykkel har en høyde på 31-40 cm. Dette tiltaket er fra bakken til den øvre delen av salen. Barnet ditt trenger å nå ned til bakken med føttene mens han sitter i salen.

  Spesifikasjoner:

  - Ramme og framgaffel: stål
  - Hjul 12 "EVA skum
  - Fra minst 80 cm lengde
  - Maksimal belastning: 35 kg
  - Vekt: 3,1 kg
  - Justerbar høyde på styret 52-59 cm-
  - Justerbar høyde på salen 30-40 cm


 • Spesifikasjoner
 • Farge: Gul , Sort
 • Informasjon
 • Artikkelnr: BRFLOW00BLK0000

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn