Kinderkraft Balansesykkel 2WAY Next Rosé Pink i gruppen Leker / Leker fra 2 år / Utendørs hos Köpbarnvagn (KR2WAY00PNK00000)
Kinderkraft Balansesykkel 2WAY Next Rosé Pink
Kinderkraft Balansesykkel 2WAY Next Rosé Pink
Kinderkraft Balansesykkel 2WAY Next Rosé Pink

Kinderkraft Balansesykkel 2WAY Next Rosé Pink

Kinderkraft
549 kr
 
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  Midlertidig tomt
 • Produktbeskrivelse
 • Kinderkraft 2Way Next balansesykkel - Lysrosa

  La barnet lære å sykle en balansesykkel til god pris, i god kvalitet og med høyest sikkerhet.

  En balansesykkel er den samme som en løpesykkel. Det som er spesielt med en balansesykkel er at den mangler trinn og støttehjul. Barnet bruker i stedet føttene sine for å regulere hastigheten og lærer gradvis å holde balansen. Mange sier at det er bedre for barnet å lære å sykle på en balansesykkel i stedet for å ha støttehjul, siden en balansesykkel gjør at barnet kan trene balansen i sitt eget tempo. Når barnet er stort nok til å bytte til en vanlig barnesykkel, vil det gjøre det uten at støttehjulene eller en forelder løper etter og holder pakkeholderen.

  Kinderkraft 2Way Next balansesykkel har en god pris og er designet for å gi best mulig forhold for barnet ditt å lære å sykle. Hele løpesyklus veier bare 3,1 kg. Dette gjør det enkelt for et barn å håndtere. Styret er begrenset slik at det ikke kan vinkles så mye at sykkelen risikerer å tippe. Styret er justerbar i høyden mellom 52-59 cm. Hjulene er skumfylte EVA-hjul som gir god støtdemping. Sadelen kan justeres i høyden mellom 31-40 cm som gjør den egnet for barn fra 80 cm lengde.

  Gode ​​råd når du velger en balansesykkel til barnet ditt
  Ditt barn trenger en løpesykkel som passer til størrelsen på barnet ditt. 2Way Neste balansesykkel har en høyde på 31-40 cm. Dette tiltaket er fra bakken til den øvre delen av salen. Barnet ditt trenger å nå ned til bakken med føttene mens han sitter i salen.

  Spesifikasjoner:
  - Ramme og framgaffel: stål
  - Hjul 12 "EVA skum
  - Fra minst 80 cm lengde
  - Maksimal belastning: 35 kg
  - Vekt: 3,1 kg
  - Justerbar høyde på styret 52-59 cm-
  - Justerbar høyde på salen 30-40 cm

 • Spesifikasjoner
 • Farge: Rosa
 • Informasjon
 • Artikkelnr: KR2WAY00PNK00000

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn