Herobility Tåteflaske Anti-Kolikk, HeroBottle Blå 240 ml | Tåte

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY
Herobility Vannflaske Sport Bottle Stone Blue 300 ml i gruppen Barn og foreldre / Spise & drikke / Spise & drikke 6-24 mån hos Köpbarnvagn (7350004050222)
Herobility Vannflaske Sport Bottle Stone Blue 300 ml

Herobility Vannflaske Sport Bottle Stone Blue 300 ml

106 kr
Herobility
Tilgjengelighet
Levering:
Artikkelnr:
7350004050222

Herobility Vannflaske Sport Bottle Stone Blue 300 ml

Leter du etter en praktisk vannflaske for barnas alle eventyr?

Sportflaske fra det Svenske Herobility er designet for å passe dine barns aktive dager. Det er den perfekte vannflasken for dager på tur, stranden eller fotballtrening. Designet spesielt for å gjøre det enkelt for barn å oppbevare, bære og drikke fra sin egen sportsflaske. Det myke håndtaket gjør det enkelt å bære. Beskyttelsesdekselet er enkelt å åpne og lukke, mens du holder røret rent for smuss og støv. Sportsflasken leveres med en ventil, som gjør den dråpesikker, og et avtakbart sugerør under lokket. Sportflasken din kommer med en smart og stabelbar oppbevaringsbeholder som er festet til bunnen av flasken. Oppbevar snacks eller andre nødvendigheter lett tilgjengelig. Fungerer med Herobilitys babyflaske, Sippy Cup og sportflaske.

Funksjoner:
- Passer for barn fra 18+ måneder
- BPA-fri
- Sølesikker 
- Avtakbart sugerør
- Flasken kan holde 300 ml
- Oppbevaringsboks kan inneholde 100 ml

Barnevennlig pip
Pipen er myk og trygg for tennene og tannkjøttet til ditt barn. Dette er ikke et rørkrus, men fremdeles ikke en raskt rennende vannflaske. Noe som gjør det perfekt for barn.

Mjukt håndtak
Enkelt å ta med seg takket være det myke håndtaket. Det gjør det til barnets beste venn for aktiviteter og opplevelser, eller bare i hverdagen.

Dråpesikker med avtakbart sugerør
Den dråpesikre ventilen og avtakbare sugerøret gir barnet ditt flere forskjellige drikkevarealternativer, uten fare for søl.

Smart lagring inkludert
Smart lagring og stabelbar oppbevaringboks som festes til undersiden. Oppbevar snacks eller andre nødvendigheter lett tilgjengelig. Fungerer med Herobilitys babyflaske, Sippy Cup og sportflaske.

For hver flaske blir 5 kr donert til World Childhood Fondation i vår felles kamp for å skape en tryggere barneoppvekst for alle barn.


Les mer
Les mindre
Andre har også kjøpt:
CherubBaby Skjeer til matposer Blå/Grønn
Tilgjengelighet
Bonus NOK
67 kr
Done by Deer Barneservise Happy Dots Powder
232 kr
BabyBjörn Liten Smekke 2-pack Powder Green/Pink
150 kr
Smekker med vendbar lomme Vespa 3 par
Tilgjengelighet
Bonus NOK
48 kr
NUK Easy Learning Starter Cup Lilla
Tilgjengelighet
Bonus NOK
96 kr
Pacific Baby Tut 2-pack til Termosflaske
Tilgjengelighet
Bonus NOK
48 kr
57 kr