Herobility Tåteflaske Anti-Kolikk, HeroBottle Blå 240 ml | Tåte

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY
Herobility Tåteflaske Øko Baby Bottle Pink 220 ml i gruppen Barn og foreldre / Spise & drikke / Spise & drikke 0-6 mån hos Köpbarnvagn (7350004050116)
Herobility Tåteflaske Øko Baby Bottle Pink 220 ml

Herobility Tåteflaske Øko Baby Bottle Pink 220 ml

193 kr / 154 kr
Herobility
Tilgjengelighet
Levering:
Artikkelnr:
7350004050116

Herobility Tåteflaske Øko Baby Bottle Pink 220 ml

Nå er den populære babyflasken fra Svenske Herobility i et mer miljøvennlig materiale.

EØko Babyflaske fra Herobility er den første tåteflasken laget av glass og plantebasert materiale. Sugesmokkens unike brystlignende form føles naturlig for babyen og oppmuntrer til et godt grep. I tillegg til å gjøre overgangen fra bryst til flaske enklere for babyen din. Glassflasken har et beskyttende silikondeksel som gir deg et fast grep. Sugesmokkens ring og blanderlokket er laget med mais, som gir en babyflaske som er helt fri for tradisjonell plast. Det er trygt for barnet ditt og hyggeligere for planeten.

Herobility Baby Bottle leveres med sugesmokk (diesmokk) i silikon størrelse Medium som passer barn fra 2 måneders alder. Diesmokker i andra størrelser kan kjøpes separat - tilgjengelig i fire forskjellige størrelser: S, M, L og XL.

Ikke flere klumper i lokket når du blander
De små piggene på innsiden av lokket lar deg blande ekstra effektivt. Den brede åpningen gjør det enkelt å dosere flasken og letter rengjøring. Takket være skruelokket holder du dipbeskyttelsen beskyttet mot smuss og støv, selv om du pakker babyflasken i en utstoppet pose.

Slagfast glass med et ekstra beskyttende Silikonhylster
Silikonflasken er laget av høy kvalitet, ekstra slitesterkt borosilikatglass. Et materiale som vanligvis brukes i f.eks. laboratoriemiljø, på grunn av de varme- og støtsikre egenskapene. Silikonhylsteret beskytter glasset og gir både store og små hender et fast grep. Kan brukes i mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, selv med silikondeksel på.


Unik sugesmokk: Sugesmokkens ovale brystform passer perfekt i babyens munn, gir et naturlig grep og forenkler overgangen mellom bryst og flaske. Buen rundt sugedelen dekker til munnvikene og hindrer melken eller vellingen i å renne ut fra barnets munn. Spesiellt utformet for å forhindre at barnet svelger luft, noe som minsker risikoen for kolikk.

Funksjoner
- Laget av mais, glass og silikon
- For din Øko Babyflaske 220 ml kommer dukkert Anti-Colic Spenestørrelse M
- Dobbelt antikolikk-system med den medfølgende dukkert
- Impaktbestandig glass med en ekstra beskyttende foringsrør i silikon
- Ingen flere klumper i dypp når du blander

Hvordan rengjører jeg min ØkoBottle
Vi anbefaler alltid at du rengjør produktet ordentlig før bruk. Dette for å sikre hygiene. Vask alle deler av flasken i oppvaskmaskinen eller for hånd med mildt vaskemiddel og skyll deretter med rent vann. Husk at lokket og sugesmokken vaskes i den øvre delen av maskinen eller for hånd. Merk at noen matvarer (for eksempel tomatsaus) kan misfarge produktet. Ikke bruk skuremidler eller antibakterielle rengjøringsmidler da det kan skade produktet.

Kan ØkoBottle vaskes i maskin?
Det er bra å vaske ØkoBottle i oppvaskmaskinen. Husk å demontere alle flaskedeler før. Flaskelokket og sugesmokken vaskes i maskinens øvre rom eller på forhånd med mildt vaskemiddel.

For hver flaske blir 5 kr donert til World Childhood Fondation i vår felles kamp for å skape en tryggere barneoppvekst for alle barn.

For hver øko-flaske som selges, plantes et tre gjennom Trees for the Future

Les mer
Les mindre
Farg: Rosa
Andre har også kjøpt:
CherubBaby Diesmokk Wideneck 3-6 mnd, 2-pack
67 kr
MAM Diesmokk Størrelse 1, 2-pack
Tilgjengelighet
Bonus NOK
67 kr
Herobility Tåteflaske Øko Baby Bottle Pink 220 ml
154 kr
193 kr
BabyOno Flaskebørste Med Sugekopp Grå
Tilgjengelighet
Bonus NOK
67 kr
Dr Brown Diesmokk Standard, Størrelse 1, 2-pack
Fra nyfødt
Tilgjengelighet
Bonus NOK
67 kr