26
Emmaljunga NXT60 Duovogn Soft Beige i gruppen Barnevogner / Varemerker / Emmaljunga / Emmaljunga NXT60 hos Kpbarnvagn (11268)
Emmaljunga NXT60 Duovogn Soft Beige
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll

Emmaljunga NXT60 Duovogn Soft Beige

Emmaljunga
9495 kr / 6995 kr
Vr laveste pris 1-30 dager fr prisavslag: 10082 kr
Antall: 
Kjp
Lagerstatus:  P lager (3-6 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Emmaljunga NXT60 Duo Komplett, Soft Beige

  Emmaljunga NXT60 Duo Soft Beige er en komplett barnevogn med liggedel og sittedel. Den deilige myke beige-tonen på stoffene kombinert med det sorte understellet gir vognen et stilig utseende og en luksuriøs følelse. NXT60 byr på en herlig kjørefølelse og passer for de som ønsker en robust og stabil barnevogn som i tillegg er kompakt og lett. Hvis du liker å gå på grusveier, men samtidig trenger en mindre barnevogn for å spare plass i hjemmet eller bilen, så er Emmaljunga NXT60 perfekt for deg.

  Pakken inneholder både sete og bag. Babybagen til NXT60 har myk madrass, foret stoff og foret kalesje med praktisk bærehåndtak på toppen. Den klikkes enkelt av og på understellet når du skal bære barnet med deg eller slå sammen vognen.

  Det ergonomiske setet gir god støtte selv for det lille barnet som lærer å sitte selv. Setet kan tiltes i tre forskjellige stillinger: søve, hvile og oppreist. Fotstøtten kan justeres slik at barnet alltid kan sitte komfortabelt. Det komfortable setet er et av de mest romslige som finnes med en total lengde på ca 110 cm. Frontbøylen kan enkelt fjernes, eller åpnes på ene siden når barnet skal inn/ut av vognen.

  60-understellet er lett og robust med fire punkteringsfrie hjul som er av høyeste kvalitet og produsert på en mest mulig miljøvennlig måte. Forhjulene er svingbare, noe som gjør turgåing i bymiljøer eller butikker så smidig som mulig. De kan også låses slik at de kun styrer fremover, noe som gjør at du også kan bevege deg stabilt fremover med 60-vogna i terreng eller sludd. Når du slår sammen understellet blir det veldig kompakt (uten hjul 47x22x73 cm). Håndtaket kan justeres både i høyden og ergonomisk opp og ned, noe som gjør at NXT60-vognen kan passe alle foreldre uansett høyde.

  Fordeler Emmaljunga NXT60

  - Lett og ekstra kompakt duovogn
  - Ekstra romslig setedel på 110 cm
  - Vendbar sittedel (barnet kan sitte vendt forover eller mot deg)
  - Tre forskjellige sittestillinger for maksimal komfort (liggende, hvile eller sittende)
  - Uttrekkbar kalesje som gir maksimalt med sol- og vindbeskyttelse
  - Både ergonomisk og teleskopisk styre for ønsket høyde og benplass
  - Transportlås i understellet gjør vognen enkel å løfte inn i bilen eller oppbevare flat
  - Punkteringsfrie hjul og låsbare forhjul
  - Romslig oppbevaringskurv under vognen
  - Moderne skandinavisk design laget i Sverige
  -Ytterstoffene til det nye miljøvennlige Dope Dye-stoffet er laget av værbestandig og smussavvisende materiale med UV50+ for beskyttelse mot solens stråler
  - Kjøp et regntrekk Small til vognen (tilbehør)


  Miljøvennlige barnevogner av høy sikkerhet og kvalitet

  Emmaljunga NXT60 er produsert med så lavt karbonavtrykk som mulig, samtidig som de er bygget for å vare så lenge som mulig og deretter kan oppgraderes med nye reservedeler. På slutten av bruken av vognen kan den resirkuleres.

  En Emmaljunga barnevogn puster kvalitet og solid design. Med stor hensyn og innsikt i det nordiske klimaet, vil du enkelt trille vognen din i snø, grus, på skogsveier og i urbane miljøer. Emmaljunga vognen varer i flere generasjoner og er en barnevogn som mange arver fordi den holder så bra.
 • Spesifikasjoner
 • Barnevogn type / Tilbehr: Duovogn
  Farge: Beige
  Garanti: 3+2 r Begrenset Produsentgaranti r
  Se flere produkter fra dette merket:: Emmaljunga
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 11268
Logg inn