Emmaljunga 2022 NXT90 Select Chassi Outdoor
Emmaljunga 2022 NXT90 Select Chassi Outdoor
 • Fri frakt over 999:-
 • Betal med Klarna

Emmaljunga 2022 NXT90 Select Chassi Outdoor

Emmaljunga
5995 kr
Antall: 
Lagerstatus:  P lager (3-6 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Emmaljunga NXT90 Select Understell Outdoor

  Med Emmaljunga NXT90 understell kan du skape din egen NXT90 barnevogn. Kombinere fritt med hvilken sittedel & liggedel du vill fra Emmaljunga NXT serien.

  NXT90 er en praktisk, håndgjord barnevogn produsert enligt skandinavisk design og med miljøvennlige materialer. En stabil och romslig vogn utrustet med fire punkteringsfrie hjul med justerbar fjæring som gir jevn och behagelig følelse på ulike overflator. Modellåret 2022 har enda bedre fjæring enn tidligere års modeller. Det ergonomiske håndtaget er kledd i kunstlær og kan justeres i høyde.

  Forhjulene er svingbare men kan låses hvis ønsket. Vognen er lett å trille med på alle typer av overflater. NXT90 understellet har en oppdatert fotbrems fra år 2022. Soft-break-pedalen gjør det lett å bruke bremsen selv med sandaler. I tillegg er den jevnere og høres ikke like mye ut for å redusere risikoen for at barnet våkner i barnevognen. Under vognen finns en praktisk varekurv med plass for alt du trenger når du ska ut på tur. Understellet kan brettes flat for praktisk oppbevaring. Fra modellåret 2022 har hogsten en enhåndsfelling som er mye jevnere enn tidligere års modeller. I tillegg har understellet en innebygd transportlås som automatisk klikker inn når den er brettet.

  Liggedel och sittedel er solgt separat og du kan velge mellom Ergo sete og Flat sete. Dette gjør NXT90 til en mer holdbar valg med lång levetid.

  OUTDOOR-understellet har et brunt håndtak som passer til liggende og sittende deler i Outdoor-serien. I tillegg har dekkene en grovere slitebane som passer for de som går på mer krevende underlag. Dekksidene er grå.

  - Stabilt design
  - Lang levetid
  - Liten brettet
  - Håndlaget i Sverige
  - Punkteringsfrie hjul
  - Svingbare forhjul med lås
  - Enkel å styre
  - Justerbart håndtak
  - Detaljer i imitert skinn
  - Romslig handlekurv
  - Automatisk transportlås
  - Ny enkelthånd folding
  - Oppdatert soft-break brems

  Myggnett er inkludert

  Emmaljunga produserer vogner av meget høy kvalitet og gjør det også på en mest mulig miljøvennlig måte. De har en grønn visjon der de tilstreber en så grønn livssyklus som mulig på sine produkter. Deres medvitne val fra produksjon til gjenvinning gjør dem unike i bransjen. Vognene er produsert med så lavt karbonavtrykk som mulig, samtidig som de er bygget for å vare så lenge som mulig og deretter kan oppgraderes med nye reservedeler. På slutten av bruken av vognen kan den resirkuleres.

 • Spesifikasjoner
 • Hjuletyp: Swivelhjul (svingbare)
  Dekktyp: Punkteringsfrie dekk
  Vendbar sittedel: Ja
  Vekt: fra 11,7 Kg
  Hndtak: Kneledd , Teleskop
  Hyde hndtak: 68-115 cm
  Maksvekt: 22 Kg
  Ml klapped sammen (BxHxD): (uten hjul) 48x18x80 cm
  Tilbehr Inkludert: Mygnett till bag og sportsdel
  Farge: Sort
  Garanti: 3+2 r Begrenset Produsentgaranti r
  Se flere produkter fra dette merket:: Emmaljunga
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 17242
Logg inn