EasyGrow Favn Bærebag Sand i gruppen Barnevogner / Tilbehør / Sengetøy, vognposer og babynest / Babynest hos Köpbarnvagn (10300152)
EasyGrow Favn Bærebag Sand
EasyGrow Favn Bærebag Sand
EasyGrow Favn Bærebag Sand
EasyGrow Favn Bærebag Sand
EasyGrow Favn Bærebag Sand
EasyGrow Favn Bærebag Sand
EasyGrow Favn Bærebag Sand
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll

EasyGrow Favn Bærebag Sand

EasyGrow
1599 kr
Antall: 
Lagerstatus:  Bestillingsvare
 • Produktbeskrivelse
 • EasyGrow Favn bærebag/Lekteppe Beige

  Easygrow Favn er en genial bærebag som kan gjøres om til leketeppe. Enkel å ha med på reise og passer i de fleste bagvogner. Favn er testet for farlige kjemikalier og sikkerhetstestet etter standard EN1466: 2014 + AC: 2015. Denne testen tester blant annet bæbagen opp til 9 kg. Easygrow har valgt å gjennomføre en ekstra test på vekt hos INTERTEK, og kommer der ut at Favn tåler opp til 20 kg.

  Veggene i Favn er laget i air mesh for at de skal puste godt. De legges enkelt ned med to klips på hver side, og vips har du et perfekt leketeppe på farten.

  - Bær baby trygt og enkelt
  - Passer i vogn
  - Gjøres om fra bærebag til leketeppe
  - Pustende 3D tekstil i veggene
  - Økologisk bomull mot barnet
  - Godkjent etter sikkerhetskravene EN 1466:2014
  - Øko-Tex sertifisert (18.HCN.38944)
  - Kan kombineres med andre Easygrow produkter

  Easygrow lekebøyle kan festes direkte på Favn slik at baby også har noe å se på. En vognpose kan fint matches sammen med Favn, da får baby det varmt og godt samtidig som den beskytter mot vær og vind. Et godt alternativ er å bruke Easygrow Ferd. Ferd Mini passer helt fra nyfødt og kan brukes i både Favn, vogn og bilstol. Sammen med favn kan du også bruke andre Easygrow produkter. Easygrow Air Inlay passer perfekt i Favn. Air Inlayet er enkelt å ta ut å vaske dersom baby svetter eller det blir søl i baggen. Air Inlayet er også ekstra luftig og passer utmerket om sommeren for å holde det svalere hos baby. Lammeskinn kan brukes i Favn for å skape et lunt og godt miljø i baggen.

 • Spesifikasjoner
 • Farge: Beige
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 10300152
Logg inn