Dr Brown´s Tåteflaske Options 60 ml | Tåteflasker & kopper - Sp

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY
Bonus NOK
Dr Brown´s Tåteflaske Options Standard 60 ml i gruppen Barn og foreldre / Spise & drikke / Spise & drikke 0-6 mån hos Köpbarnvagn.se (072239308561)
Dr Brown´s Tåteflaske Options Standard 60 ml

Dr Brown´s Tåteflaske Options Standard 60 ml

77 kr / 48 kr
Dr Brown
Antall: 
Tilgjengelighet
Artikkelnr:
072239308561

Dr Brown Tåteflaske Options 60 ml, Smal Hals

Options tåteflaske fra Dr Brown som rommer 60 ml. Små barn lider ofte av magbesvær med luftdannelse, f.eks kolikk etter flaskemating, det er et av de vanligste problemene foreldre har med små barn som flaskemates. Dr Brown Options reduserer risikoen for kolikk, gulping, raping og luft i magen.

Dr Brown er en av de mest kjente merkene som ligger lengst frem i forskningen når det gjelder å eliminiere luftbobler og vakum i flasken. Etter mange års forskning ble Dr Browns Options utviklet med ny ventil- og luftingsystem.

Det unike systemet består av en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelken eller hvilken væske som helst. Når du bruker Dr Brown`s ventilsystem så forhindres det at barnet svelger luft, det medfører at risikoen for mageknip og kolikkartede vansker minsker markant.

Fordelen med å holde luft separert fra melken er at det hjelper til å bevare viktige næringsstoffer som C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin samt lipider. Flasken kan brukes både med eller uten ventilsystem.

Dr Brown`s tåteflaske er fri for BPA, PVC, Bly og ftalater. Smal hals og rommer 60 ml. Diesmokk størrelse 1 som kan brukes fra nyfødt.

Les mer
Les mindre
Andre har også kjøpt:
NUK Tåteflaske First Choice+ PP Hvit 150 ml, 0-6 mnd
Anti-kolikk
Tilgjengelighet
Bonus NOK
86 kr
Medela SNS Matesett
Tilgjengelighet
Bonus NOK
368 kr
Herobility Tåteflaske Øko Hero Bottle Blue 320 ml
183 kr
222 kr
CarloBaby Cactus Flaskestativ
Tilgjengelighet
Bonus NOK
116 kr