Kjøp Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml | Tåteflas

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY
Bonus NOK
Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml i gruppen BABY & BARN / Spise & drikke / Spise & drikke 0-6 mån hos Köpbarnvagn.se (072239306468)
Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml
Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml

Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml

169 kr
Dr Brown
Tilgjengelighet
Levering:
Frakt:
Artikkelnr:
072239306468

Dr Brown Tåteflaske Options 150 ml, 2-pack

Wideneck tåteflaske fra Dr Brown som rommer 150 ml. Små barn lider ofte av magbesvær med luftdannelse, f.eks kolikk etter flaskemating, det er et av de vanligste problemene foreldre har med små barn som flaskemates. Dr Brown Options reduserer risikoen for kolikk, gulping, raping og luft i magen.

Dr Brown er en av de mest kjente merkene som ligger lengst frem i forskningen når det gjelder å eliminiere luftbobler og vakum i flasken. Etter mange års forskning ble Dr Browns Options utviklet med ny ventil- og luftingsystem.

Det unike systemet består av en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelken eller hvilken væske som helst. Når du bruker Dr Brown`s ventilsystem så forhindres det at barnet svelger luft, det medfører at risikoen for mageknip og kolikkartede vansker minsker markant.

Wideneck-modellen har en vid hals som gjør den enklere å fylle og holde i. Fordelen med å holde luft separert fra melken er at det hjelper til å bevare viktige næringsstoffer som C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin samt lipider. Flasken kan brukes både med eller uten ventilsystem.

Dr Brown`s tåteflaske er fri for BPA, PVC, Bly og ftalater. Rommer 150 ml. Leveres i 2-pack med diesmokk 1 som kan brukes fra nyfødt.

Les mer
Les mindre
Andre har også kjøpt:
MAM Glassflaske 170 ml Rosa
Tilgjengelighet
Bonus NOK
159 kr
NUK Glassflaske First Choice+ Wideneck 120 ml, Blå
Anti-kolik
Tilgjengelighet
Bonus NOK
103 kr
KeepJar Lage-din-egen Tåteflaske Blå
Gjør barnematboksen til tåteflaske!Tilgjengelighet
Bonus NOK
150 kr