Snabba leveranser och fri frakt (vid order över 1000kr)
MENY
Bonus NOK
Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml i gruppen BABY & BARN / Spise & drikke / Tåteflasker & kopper hos Köpbarnvagn.se (072239306468)
Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml
Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml

Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack Wideneck 150 ml

179 kr
Dr Brown
Antall: 
Tilgjengelighet
Levering:
Artikkelnr:
072239306468

Dr Brown Tåteflaske Options 150 ml, 2-pack

Wideneck tåteflaske fra Dr Brown som rommer 150 ml. Små barn lider ofte av magbesvær med luftdannelse, f.eks kolikk etter flaskemating, det er et av de vanligste problemene foreldre har med små barn som flaskemates. Dr Brown Options reduserer risikoen for kolikk, gulping, raping og luft i magen.

Dr Brown er en av de mest kjente merkene som ligger lengst frem i forskningen når det gjelder å eliminiere luftbobler og vakum i flasken. Etter mange års forskning ble Dr Browns Options utviklet med ny ventil- og luftingsystem.

Det unike systemet består av en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelken eller hvilken væske som helst. Når du bruker Dr Brown`s ventilsystem så forhindres det at barnet svelger luft, det medfører at risikoen for mageknip og kolikkartede vansker minsker markant.

Wideneck-modellen har en vid hals som gjør den enklere å fylle og holde i. Fordelen med å holde luft separert fra melken er at det hjelper til å bevare viktige næringsstoffer som C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin samt lipider. Flasken kan brukes både med eller uten ventilsystem.

Dr Brown`s tåteflaske er fri for BPA, PVC, Bly og ftalater. Rommer 150 ml. Leveres i 2-pack med diesmokk 1 som kan brukes fra nyfødt.

Se flere produkter
Dr Brown Diesmokk Standard, Størrelse 1, 2-pack
Fra nyfødt
Tilgjengelighet
Bonus NOK
69 kr
Dr Brown Diesmokk Wideneck, Størrelse 4, 2-pack
For tykkere væsker
Tilgjengelighet
Bonus NOK
45 kr
69 kr
Andre har også kjøpt:
Skip Hop Zoo Mattermos Enhjørning
Tilgjengelighet
Bonus NOK
229 kr
Sass & Belle Stålflaske 300 ml Katt
Tilgjengelighet
Bonus NOK
59 kr