Cybex Talos S Lux 2in-1 Deep Black

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY
Cybex Talos S 2in-1 Deep Black i gruppen Barnevogner / Barnevognspakker / Cybex barnevognspakker / Cybex Talos/Balios hos Köpbarnvagn (520002651)
 Cybex Talos S Lux 2in-1 Deep Black

Cybex Talos S 2in-1 Deep Black

6849 kr
Cybex
Tilgjengelighet
Artikkelnr:
520002651

Cybex Talos S Lux 2in-1, Deep Black


Cybex Talos S Lux 2in-1 er en veldig elegant og komfortabel barnevogn. Barnevognen er også tilpasningsdyktig, funksjonell og passer perfekt når et eventyr med hele familien er på planen. Skogstier, grusveier og steinete turstier - alle underlag kan navigeres med punkteringsfrie terrenghjul som har myk fjæring. Talos S Lux er en del av Cybex 'populære Gold-serie.

Med Cybex's nye, fleksible 4-i-1 reisesystem som lar deg bruke vognen helt fra fødselen til babyen din har vokst helt ut av barnevogner, noe som gjør det enkelt å tilpasse den til deg og familiens behov.

Chassiset har et justerbart håndtak som kan justeres for alle forskjellige førere, god støtdemping og slitesterke terrenghjul - noe som betyr at barnevognen går jevnt på flere forskjellige underlag slik at både du og barnet ditt får en behagelig og behagelig tur.

Setet er reversibelt, har et bredt sete og sammenleggbart ryggstøtte som kan brettes til en hel tilbakelent stilling når barnet sover. Den har også en avtakbar frontbrakett, justerbar fotstøtte og en stor konvertibel topp med UV-beskyttelse 50+ og meshpaneler for god luftsirkulasjon. Når du skifter polstring, kan du gjøre setet til en praktisk tilbakelent del - som gir vognen enda lengre levetid!

- Setet er reversibelt
- Suspensjon på hjulene
- Rygglenet er sammenleggbart
- Brettes enkelt og greit
- Terrenghjul
- Romslig handlekurv
- Justerbar fotstøtte
- Stor konvertibel topp

Les mer
Les mindre
Andre har også kjøpt: