UPPABaby Vista V2

Finn et komplett utvalg av UPPABaby Vista V2 og tilhørende utstyr! Vista er en barnevogn for ett, to eller opptil tre barn samtidig! Etter hvert som familien vokser, kan Vista utvides fra enkelvogn til søskenvogn ved å kjøpe deler i tillegg. Den smarte konstruksjonen gir familien en kompakt og fleksibel barnevogn gjennom småbarnsårene. Selv med søskensete montert og to barn i vognen, vil du ta deg over fortauskanter eller grusveier.

UPPABaby Vista er lett å trille og har et stabilt understell som gjør det enkelt å manøvrere. Takket være den smale bredden er det lett å komme seg inn på trange steder og gjennom trange dører. I tillegg kan vognen enkelt slås sammen med én hånd og passer i de fleste bagasjerom.

Vista har også flere smarte tilbehør som gjør den til en enda bedre vogn. For eksempel finnes et ståbrett som lar et eldre søsken hvile bena når du er ute på tur. Disse egenskapene sammen med vognens moderne farger og smakfulle design gjør UPPABaby Vista V2 til et svært populært valg blant foreldre.
Visar 1-32 av 32 artiklar
Logg inn