Emmaljunga NXT90 Barnevogner og tilbehør

Emmaljunga NXT90 - barnevognen som ikke kompromisser

Skapt med innovasjon, design, allsidighet og holdbarhet som nøkkelord. Med ny Floating Suspension-fjæring har Emmaljunga NXT90 nå blitt enn mer allsidig! Barnevognen har optimal demping ved turer i skogen - samtidlig som den har blitt enda enklere å slå sammen og er like kompakt brettet som før.


NXT90-modellen er en av de mest populære barnevognene i Emmaljungas kolleksjon. Disse romslige barnevognene er allsidige, har en god kjørefølelse og er ergonomisk utformet for å gi maksimal komfort for både deg og barnet ditt.

Emmaljunga NXT90 er tilgjengelig i to modeller: De Luxe og Select. Select tilbyr alt som trengs og er en godt designet barnevogn med mange funksjoner og muligheter. De Luxe er en kolleksjon luksuriøse NXT barnevogner med svært eksklusive detaljer som quilt, dekorative sømmer og glidelåser, og høypolert understell.

Nytt for både Select & De Luxe i modellår 2023 er den forbedrede og svært avanserte forhjulsdempingen. Sammen med den generøse dempingen bak, vil din Emmaljunga NXT90-vogn være optimalt utstyrt for det tøffeste terrenget.

NXT90 Select

NXT90 Select er utstyrt med det nye Floating Suspension-fjæringen, som gjør den svært behagelig å kjøre over ujevnt underlag. I tillegg har den noen fine ekstrafunksjoner hvor du for eksempel kan justere styret både i høyde (teleskop) og ergonomisk (kneledd). Emmaljunga NXT90 Select er også utstyrt med festet Easyfix 3.0 som gjør at du kan feste en bilstol til vognen ved hjelp av adaptere. Her får du også muligheten til å velge mellom Ergo og Flat sete. Ergo er et vendbart ergonomisk sete med mulighet til full hvilestilling, og Flat er et vendbart flat sete som gir mulighet til helt flat liggestilling.

NXT90 De Luxe

NXT90 DeLuxe er det moderne motstykket til tidligere klassiker Emmaljunga Edge & Mondial. Vognen er kompakt og lett å brette sammen som en NXT90, men estetisk er vognene forskjellige. Elegante detaljer på understell og stoffer gir De Luxe-vognen touch av både klassisk eleganse og moderne luksus. Babybagen er like lett å klikke av og på som alle NXT-vogner. Bærehåndtaket gjør det enkelt for forelderen å bære rundt på babyen de første 6 månedene (opptil 9 kg) Når du bestiller en NXT90 De Luxe inkluderer pakken alltid understell, liggedel og ergonomisk sittedel. De Luxe-modellen er av samme høye kvalitet, men har et utseende som kombinerer klassisk barnevognsdesign, eleganse og luksus.

Les mer og se alle De Luxe-vogner her.

Emmaljunga produseres i Sverige med stor hensyn til miljøet
Alle hjulene er punkteringsfrie og produsert i Ecco Solight. Et miljøvennlig materiale som er 100% resirkulerbart, inneholder ingen PAHer eller ftalater og har en naturlig antibakteriell beskyttelse. Ved å bruke fornybar energi fra vann, vind og sol produseres renere aluminium. Tekstilene er ikke bare smussavvisende og kraftig vannavvisende. De gir også utmerket beskyttelse mot sol, vind og kulde. De har en solfaktor (beskyttelse mot ultrafiolette stråler) på 50+. Alle materialene testes kontinuerlig av akkrediterte laboratorier - noe som gjør det tryggere for deg og barnet ditt.

Visar 1-26 av 26 artiklar
Emmaljunga 2023 NXT90 Select Ergo Outdoor Trek
Salg
Begrenset utgave
9995 kr 12995 kr
Kjøp
Info
Emmaljunga NXT De Luxe Bag Sand Beige
Leatherette
4300 kr
Kjøp
Info
Logg inn