Emmaljunga NXT De Luxe

Emmaljunga NXT90 De Luxe er en barnevogn som er håndlaget med ekstra kjærlighet til hver detalj. De eksklusive quiltede stoffene gir deg tidløs elegant design og en ekte luksuriøs barnevogn. Emmaljunga NXT90 De Luxe er en barnevogn laget i Sverige etter skandinavisk design og med miljøvennlige materialer. En stabil og romslig barnevogn utstyrt med fire punkteringsfrie hjul og justerbar fjæring som gir jevn og komfortabel kjøring selv på de mest krevende underlag. Nytt for modellåret 2023 er den forbedrede og svært avanserte forhjulsfjæringen. Sammen med den generøse fjæringen bak, vil din Emmaljunga NXT90-vogn være optimalt utstyrt for det tøffeste terrenget.

De Luxe liggedel
Quiltede detaljer, Doble sømmer uten kantbånd, forlengelse på kalesjen for bedre solbeskyttelse. Ventilasjon med glidelås og glidelås/lomme på liggedelen.

De Luxe Ergo Sete
Quiltede detaljer, Doble sømmer uten kantbånd, Ekstra passform mellom kalesje og seterygg. Uttrekbar hette med ventilasjon og dekorative glidelås.

Det ergonomiske håndtaket i kunstskinn kan justeres med teleskop- og kneledd for å tilby så komfortable promenader som mulig.


Forhjulene er svingbare og kan låses. Vognen er lett å trille på alle ulike underlag. Fotbremsen er jevn og stille for ikke å vekke det sovende barnet i vognen.

Under er en praktisk handlekurv med plass til alt du trenger når du er ute på tur. Understellet kan brettes flatt for oppbevaring og kan slås sammen med bare en hånd. I tillegg finnes integrert transportlås som låser automatisk når du slår sammen vognen.
Visar 1-3 av 3 artiklar
Logg inn