Emmaljunga NXT Twin Søskenvogn

En Emmaljunga NXT TWIN søskenvogn er et trygt og holdbart valg, for familien din og for miljøet. En Emmaljunga NXT Twin tilbyr en fantastisk kjørefølelse og enestående kvalitet. Du kan kjøpe understell, bag og sittedel separat og dermed sette sammen vognen etter dine behov. Velg fritt mellom ligge- og sittedeler fra NXT Select kolleksjonen.

Twin understellet er tilgjengelig i fargene Black eller Outdoor. Black er sort med sort skinnhåndtak og glatte dekk med hvite sider. Outdoor har brunt skinnhåndtak og grovt mønstrede dekk med grå sider. Uansett hvilket understell du velger, får du punkteringsfrie Ecco-solight hjul av høyeste kvalitet. Som de fleste komponenter kan de resirkuleres etter bruk.

Hvis du venter tvillinger, anbefaler vi å se på våre komplette pakker - Emmaljunga 2022 NXT Twin Classic komplett. NXT Classic serien er litt nedskalert uten skinndetaljer på bærehåndtaket og quiltet innerfôr. En kolleksjon som er meget prisgunstig med samme høye kvalitet og sikkerhet som Emmaljunga alltid tilbyr.

Sikkerhet og miljø
Emaljunga barnevogner produseres i Sverige. En Emmaljunga barnevogn er laget for å vare lenge, og er produsert på en mest mulig miljøvennlig måte. Emmaljungas fabrikk bruker fornybar fossilfri energi og vannkraft. Etter bruk kan alle deler demonteres og sendes tilbake til fabrikken for resirkulering. Alle materialer testes kontinuerlig av akkrediterte laboratorier, noe som gjør det trygt for deg og barnet ditt. Du kan føle deg både stolt og trygg som eier av en Emmaljunga barnevogn.

Emmaljungas sjenerøse garantiperiode strekker seg opptil 5 år.
Visar 1-32 av 86 artiklar
Emmaljunga Stelleveske De Luxe Sand Beige
Salg
1  2  3  Neste »  |  Vis alle
Logg inn