Høystoler og matstoler til barn

En høystol er mer eller mindre et must å anskaffe i løpet av et barns første år. Allerede fra nyfødt kan du fremme forbindelsen med barnet ved å la det være med
ved middagsbordet med resten av familien. Dette takket være det smarte tilbehøren som tilbys til våre spisestoler. Barnestolen Bugaboo Giraffe vokser med barnet og er designet for å passe fra nyfødt enda opp til voksen alder.

Diverse tilbehør
Du kan bruke et Newborn Set i løpet av barnets første 6-12 måneder. Når barnet da kan sitte stødig på egen hånd, bytter du ut tilbehøret med et baby set, også kalt bøylesett. Bøylen omgir barnet og gir også ergonomisk støtte. Du kan også supplere med sikkerhetssele i spisestolen som ekstra sikkerhet. I noen tilfeller er en sele inkludert i babysettet. Ønsker du beskytte spisebordet mot slitasje, anbefaler vi også å supplere med et matbrett som er tilpasset din spisestol. Brettet festes veldig enkelt til bøylen og gir barnet en helt egen plass å spise eller leke på. Ved å bruke matbrettet kan du også flytte barnet og stolen hvor som helst i hjemmet. Det finnes også en spesialtilpasset stolpute, uavhengig av hvilken spisestol du velger. Puten gjør barnesetet mer behagelig og noen puter gir også mer støtte til barn som nettopp har lært seg å sitte opp.

Visar 1-26 av 26 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Varemerke
AddBaby
BOZZ
Bugaboo
Kaxholmen
Kinderkraft
Visa merVisa mindre
Tøm filter Lukk og vis produktene
Logg inn