15
Babybjørn Vippestol Bliss Soft Mesh Leopard Anthracite i gruppen Leker / Babyleker 0-1 år / Vippestoler hos Köpbarnvagn (006078)
Babybjørn Vippestol Bliss Soft Mesh Leopard Anthracite
Babybjørn Vippestol Bliss Soft Mesh Leopard Anthracite
Babybjørn Vippestol Bliss Soft Mesh Leopard Anthracite

Babybjørn Vippestol Bliss Soft Mesh Leopard Anthracite

BabyBjörn
Luftig mesh-stoff
2495 kr / 2121 kr
2495 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Babybjörn Vippestol Bliss Soft Mesh Leopard Antracite

  En Vippestol fra Babybjörn i ny design med luftig ventilerende mesh-stoff. Vippestolen er et perfekt leke- eller hvilested for babyen når du vil plukke ut oppvaskmaskinen eller ta en rask dusj, men samtidig ha oppsikt over babyen. Babybjørn Babysitter er både lette og praktiske og gynger mykt for babyens bevegelse.

  Babyens egne bevegelser gynger vippestolen. Mens barnet ditt har det gøy med å svinge, trener det sine motoriske ferdigheter og balansen på en helt naturlig måte. Når barnet er nyfødt kan du få det til å hvile ved å vippe stolen forsiktig med hånden eller foten.

  Bliss er ergonomisk og gir god støtte for barnets rygg, nakke og hode med jevn vektfordeling. Vippestolen er sammenleggbar og har tre høydeposisjoner for lek, hvile og søvn. Når barnet ditt har lært å sitte selv, kan du også snu stoffet for å gjøre det til en behagelig barnestol, noe som forlenger vippestolens levetid ytterligere. Vippestolen er perfekt når du vil ha hendene fri for andre ting og samtidig la barnet hvile eller leke trygt!

  - Ergonomisk babysitter med ekstra lang brukstid
  - Ventilerende mesh-stoff
  - Gir riktig støtte til det lille barnets nakke og rygg
  - Naturlig gynging, ingen batterier er nødvendige.
  - Passer fra nyfødt og opp til 2 år
  - Med tre forskjellige stillinger kan vippestolen enkelt og lydløst justeres fra oppreist lekeposisjon til hvilestilling.
  - Alle materialer er behagelige mot barnets hud og ufarlige å smake på. De inneholder ingen helseskadelig stoffer og oppfyller kravene til Øko-Tex Standard 100, klasse I for babyprodukter.
  - Enkel å vaske i maskin, 40 grader

 • Spesifikasjoner
 • Vekt: 2.1 Kg
  Maksvekt: 13 Kg
  Mål sammenslått: 39 x 11 x 89 cm
  Farge: Grå
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 006078

Tilbehør

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn