Axkid Spinkid Granite Melange
Axkid Spinkid Granite Melange
Axkid Spinkid Granite Melange
Axkid Spinkid Granite Melange
Axkid Spinkid Granite Melange
Axkid Spinkid Granite Melange
Axkid Spinkid Granite Melange
Axkid Spinkid Granite Melange

Axkid Spinkid Granite Melange

Axkid
4999 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Axkid Spinkid Granite Melange

  Spinkid er en roterbar bakovervendt bilsete fra Axkid som lanseres i 2023. Funksjonene som Spinkid tilbyr er ikke bare toppsikre, men gjør også hverdagen enklere for småbarnsforeldre.

  Det faktum at bilstolen enkelt kan snus 180 grader gjør den enkel å håndtere samtidig som den drar nytte av alle sikkerhetsfordelene som bakovervendte barneseter tilbyr. Den kan brukes fra nyfødt opp til ca. 4 års alder (40-105 cm) og har sjenerøs benplass. Perfekt å vokse med lenge!

  Smarte funksjoner

  Du kan snu bilstolen 180 grader mot døren og enkelt komme nærmere barnet. Fleksibiliteten til det roterende bilsetet gjør det både enkelt å komme nærmere barnet og er behagelig for den voksne som ønsker en komfortabel stilling når barnet skal inn og ut av bilen. To magnetholdere, en på hver side gir ekstra støtte til selen slik at den ikke er i veien når barnet skal settes i setet. Når barnet er på plass finnes en babyinnlegg som kan justeres etter hvor stort barnet er. Dette gjør at også mindre barn reiser trygt og komfortabelt!

  Installasjonen blir ekstra enkel ved hjelp av en justerbar stang mellom sete og gulv i bilen. Denne funksjonen gir også generøs benplass - slik at barnet kan vokse med stolen lenge.

  Etter hvert som barnet vokser kan du også enkelt heve hodestøtten med bare en hånd. De 12 forskjellige trinnene å velge mellom gjør at du enkelt kan få riktig lengde og størrelse for barnet ditt. Når barnet ønsker å endre posisjon, lar Axkid Advanced Sleep Well System deg vinkle stolen opp til 42 grader under reisen. Med denne designen trenger du ikke stoppe så ofte under den lange reisen.

   

  Maksimal komfort for økt sikkerhet

  En riktig installasjon er avgjørende for ditt barns sikkerhet i tilfelle en ulykke. Spinkid monteres på 30 sekunder i fem enkle trinn, alt for at du skal unngå unødvendig mas og likevel få en perfekt sikkerhetsgaranti, og setet monteres ved hjelp av ISOFIX. Å reise i bakovervendt bilbarnestol reduserer betraktelig kreftene som oppstår i tilfelle en kollisjon og er det aller beste alternativet for det lille barnets følsomme nakke i tilfelle en ulykke. I et sete som dette kan du være sikker på at barnet ditt reiser på den sikreste måten – bakovervendt.

  Egenskaper

  - Tilpasset for en maksvekt på 18 kg
  - 180 graders rotasjon
  - Advanced Sleep Well Systm (kan vippes 42 grader)
  - Babyinlegg for ekstra komfort og støtte
  - Magnetiske belteholdere
  - 12 nakkestøtteposisjoner
  - Enkelt installasjonssystem
  - Stoffet kan maskinvaskes på 30 grader

  Mål

  Bredde: 44cm
  Høyde: 63cm
  Dybde: 63cm
  Vekt: 14 ,5kg

  For oss i Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet og har gjennomgått gjentatte avanserte tester som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk!
  Ifølge loven må alle barn som reiser i bil bruke godkjent bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig (minimum 4 år, helst lenger) før dere bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, ta kontakt oss eller les vår bilstolguide.  

 • Spesifikasjoner
 • Vekt: 14,5 Kg
  Maksvekt: 18Kg Kg
  Farge: Grå
  Bälte eller isofix feste: Isofix feste
  Bilstol type: Bakovervendt bilsete
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 24110121

Tilbehør

Se flere produkter

Logg inn