Axkid One+ Tar i gruppen Bilstoler / Bilstoltype / Bilstoler ca. 6 mån - 5 år hos Köpbarnvagn (25120016)
Axkid One + Granite Melange
Axkid One+ Tar
Axkid One+ Tar
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll

Axkid One+ Tar

Axkid
Godkjent til 23 kg!
8495 kr
Lagerstatus:  Utsolgt
 • Produktbeskrivelse
 • Axkid One Plus, Tar - Bakovervendt isofixstol godkjent til 23 kg

  Med Axkid One kan du la barnet ditt reise i bilen så trygt som mulig - så lenge som mulig.

  Tester og undersøkelser viser at det er opptil fem ganger tryggere for barnet å sitte bakover i bilen. Axkid ONE er det eneste bakovervendte ISOfix barnesetet i verden som er godkjent i henhold til R-129 (i-Size) forskrift helt opp til ca. 7 år eller opp til 125 cm / 23 kg

  Ikke bare får du et trygt bilsete som er godkjent for 23 kg, du får også et isofix-sete som er enkelt å installere og som gir barnet god benplass! Du monterer stolen på 30 sekunder og kan deretter skyve den tilbake for å gjøre det lettere å plassere barnet i stolen eller gi mer benplass. Indikatorer viser når stolen er riktig montert.

  Akkurat som de andre stolene til Axkid, er Axkid ONE utstyrt med ekstra sidekollisjonsbeskyttelse kalt ASIP, som beskytter barnet ditt ytterligere ved sidekollisjon. Hele stolen veier i underkant av 10 kilo og lar eldre og tyngre barn ri bakover helt opp til de veier 23 kg eller 125 cm.

  Bilsetet er også utstyrt med Axkids Sleepwell-system, noe som gjør at du enkelt kan stille setevinkelen selv etter installasjon. Den kan vinkles ved 42 ° for en behagelig hvilestilling enten barnet ditt er våken eller sover. Rammen er tilpasset og spesialutviklet sammen med barnefamilier slik at eldre barn kan få godt grep om rammen og sitte i eller komme seg ut av bilsetet selv.

  AXKID One +
  Med de myke innleggene som ekstra støtte og muligheten til å justere sittevinkelen, kan barnet ditt reise trygt i denne stolen fra første dagen.

  - Markedets beste benplass - Axkid ONE er en romslig og tilpasningsbar stol som gjør det enkelt å justere benplassen med bare en hånd.
  - Enklere håndtering - Du kan enkelt skyve stolen bakover når du ska plassere barnet ditt i stolen.
  - Innovativ design - veier 30% mindre enn tilsvarende bilseter på markedet og inneholder mindre plast.
  - Garantert rask og sikker installasjon - bare klikk i ISOfix-brakettene, brett ut støttebenet og slipp antirotasjonsrammen, så er du ferdig.
  - kan vinkles ved 42 ° for en behagelig hvilestilling enten barnet er våken eller sover
  - Babyinsats er inkludert til Axkid ONE+


  Axkid One er vinner av Red Dot Award 2021 - som står for høy designkvalitet.


 • Spesifikasjoner
 • Maksvekt: 23 Kg
  Farge: Sort
  Bälte eller isofix feste: Isofix feste
  Bilstol type: Bakovervendt bilsete
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 25120016
Logg inn