Axkid One 2 Tile Melange i gruppen Bilbarnestoler / Bilstoltype / Bilstoler 0-5 år hos Köpbarnvagn (25110125)
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange

Axkid One 2 Tile Melange

Axkid
Godkjent til 23 kg!
7995 kr
Antall: 
 • Fri frakt over 499:-
 • Priser ink. toll

Kampanje

Kampanje:

Lagerstatus:  Midlertidig tomt
 • Produktbeskrivelse
 • Axkid One 2, Tile Melange - Bakovervendt bilsete med isofix opp til 7 år

  Axkid ONE 2 er et ISOFIX bilsete som tillater bakovervendte sikring opptil ca. Alder 7 (61-125 cm/23kg). Det er enkelt, sikkert og installeres på bare 30 sekunder. Gir sjenerøs benplass og har samtidig fleksibiliteten til å være et av de mest kompakte bakovervendte bilbarnestolene som finnes.

   

  Hos Folksam vant dette setet best i en test 2023 blant bilsetene med begrunnelsen "Veldig romslig stol, lavt sete vekt, høy rygg, Isofix-sete med høy godkjenningsvekt, justerbar benplass".

   

  Dette kvalitetssetet er det sikreste bilbarnestolen Axkid noen gang har bygget. Den er tilpasset bakovervendte passasjerer, er festet med ISOFIX og har vært med i en av verdens tøffeste kollisjonstester – den svenske Plus-testen.

   

  Akkurat når barnet har vokst ut av babysetet sitt og skal gå over til dette setet, er det greit å gitt muligheten til å bruke den støttende babyinnsatsen. Ettersom barnet vokser og trenger mer plass, fjernes denne innsatsen og da gir stolen generøs benplass og god plass til hele kroppen.

   

  Med denne stolen får barnet ditt den beste benplassen på markedet samtidig som du enkelt kan sette inn og å ta barnet opp av stolen gir deg enkel tilgang til barnet ditt. Det er en skyvefunksjon som lar deg tilpasse setet til bilen det skal brukes i. Dette gjør Axkid one 2 til et av de mest kompakte bakovervendte barnebilsetene på markedet og at det passer selv i de minste bilene. Når dette fleksible bilsetet er montert går alt raskt og enkelt. Alt du trenger er 30 sekunder. Du klikker inn ISOFIX-festene og bretter ut støttebenet. Da er setet klart for både barn og eventyr.

   

  Med sitt oppdaterte design setter Axkid ONE 2 en ny standard for bilsetesikkerhet. Det er, sammen med forgjengeren Axkid ONE, bakovervendte ISOFIX-setet som er i-Size-godkjent opp til 125 cm/23 kg. Med dette kan barnet ditt reise bakovervendt i opptil 3 år lenger enn i eksisterende andre ISOFIX-seter.

   

  Å reise baklengs er opptil 5 ganger tryggere for barn, derfor er Axkid ONE 2 inkludert i Axkids Long Range Safety-programmet for å garantere deg muligheten til å reise baklengs og maksimal sikkerhet så lenge som mulig.

   

  Innebygd er en funksjon kalt Sleep Well System. Det betyr at vinkelen på bilstolen kan justeres hele 42 grader – perfekt når barnet skal hvile eller endre posisjon under kjøring!

 • Spesifikasjoner
 • Maksvekt: 23 Kg
  Farge: Rød
  Bälte eller isofix feste: Isofix feste
  Bilstol type: Bakovervendt bilsete
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 25110125

Tilbehør

Se flere produkter

Axkid Nextkid Granite Melange/ Grå
Salg
Lang rygg & utvidbare sider
1975 kr 2495 kr
Kjøp
Info
Axkid Bilspeil
299 kr
Kjøp
Info

Andre kjøpte også:

Logg inn