Axkid One 2 Tile Melange i gruppen Bilstoler / Bilstoltype / Bilstoler 0-5 år hos Köpbarnvagn (25110125)
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange

Axkid One 2 Tile Melange

Axkid
Godkjent til 23 kg!
7999 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll

Kampanje

Kampanje:

Lagerstatus:  Bestillingsvare
 • Produktbeskrivelse
 • Axkid One 2, Tile Melange - Bakovervendt bilsete med isofix opp til 7 år

  Axkid ONE 2 er et ISOFIX bilsete som tillater bakovervendte sikring opptil ca. Alder 7 (61-125 cm/23kg). Det er enkelt, sikkert og installeres på bare 30 sekunder. Gir sjenerøs benplass og har samtidig fleksibiliteten til å være et av de mest kompakte bakovervendte bilbarnestolene som finnes.

   

  Hos Folksam vant dette setet best i en test 2023 blant bilsetene med begrunnelsen "Veldig romslig stol, lavt sete vekt, høy rygg, Isofix-sete med høy godkjenningsvekt, justerbar benplass".

   

  Dette kvalitetssetet er det sikreste bilbarnestolen Axkid noen gang har bygget. Den er tilpasset bakovervendte passasjerer, er festet med ISOFIX og har vært med i en av verdens tøffeste kollisjonstester – den svenske Plus-testen.

   

  Akkurat når barnet har vokst ut av babysetet sitt og skal gå over til dette setet, er det greit å gitt muligheten til å bruke den støttende babyinnsatsen. Ettersom barnet vokser og trenger mer plass, fjernes denne innsatsen og da gir stolen generøs benplass og god plass til hele kroppen.

   

  Med denne stolen får barnet ditt den beste benplassen på markedet samtidig som du enkelt kan sette inn og å ta barnet opp av stolen gir deg enkel tilgang til barnet ditt. Det er en skyvefunksjon som lar deg tilpasse setet til bilen det skal brukes i. Dette gjør Axkid one 2 til et av de mest kompakte bakovervendte barnebilsetene på markedet og at det passer selv i de minste bilene. Når dette fleksible bilsetet er montert går alt raskt og enkelt. Alt du trenger er 30 sekunder. Du klikker inn ISOFIX-festene og bretter ut støttebenet. Da er setet klart for både barn og eventyr.

   

  Med sitt oppdaterte design setter Axkid ONE 2 en ny standard for bilsetesikkerhet. Det er, sammen med forgjengeren Axkid ONE, bakovervendte ISOFIX-setet som er i-Size-godkjent opp til 125 cm/23 kg. Med dette kan barnet ditt reise bakovervendt i opptil 3 år lenger enn i eksisterende andre ISOFIX-seter.

   

  Å reise baklengs er opptil 5 ganger tryggere for barn, derfor er Axkid ONE 2 inkludert i Axkids Long Range Safety-programmet for å garantere deg muligheten til å reise baklengs og maksimal sikkerhet så lenge som mulig.

   

  Innebygd er en funksjon kalt Sleep Well System. Det betyr at vinkelen på bilstolen kan justeres hele 42 grader – perfekt når barnet skal hvile eller endre posisjon under kjøring!

  For oss i Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet og har gjennomgått gjentatte avanserte tester som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk!
  Ifølge loven må alle barn som reiser i bil bruke godkjent bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig (minimum 4 år, helst lenger) før dere bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, ta kontakt oss eller les vår bilstolguide.  

 • Spesifikasjoner
 • Maksvekt: 23 Kg
  Farge: Rød
  Bälte eller isofix feste: Isofix feste
  Bilstol type: Bakovervendt bilsete
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 25110125

Tilbehør

Se flere produkter

Axkid One 2 Tar
Deal
Godkjent til 23 kg!
6990 kr
7990 kr
Kjøp
Info
Axkid Move Tar
Deal
2295 kr
2995 kr
Kjøp
Info

Andre kjøpte også:

Logg inn