Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange

Axkid Minikid 4 Tile Melange

Axkid
6499 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  Bestillingsvare
 • Produktbeskrivelse
 • Axkid Minikid 4 Tile Melange

  Den nye modellen Minikid 4 i rød er et nytt fantastisk romslig bilsete fra 2023 med et enestående svensk sikkerhetskonsept fylt med smarte funksjoner.

  Med tilpasninger som opptil 30 cm benplass, oppdatert hodestøtteteknologi og enkel montering på bare ett minutt gjør den perfekt for barnet ditt. Stolen blir en ekte familiehelt!

  Minikid-familien vever sammen sikkerhetshensyn og komfort for bakovervendte passasjerer og er inkludert i verdens tøffeste kollisjonstest - den svenske Plus-testet.

  Setet har en imponerende lang ryggstøtte for økt sikkerhet og komfort, og hodestøtten tilpasser seg automatisk barnets høyde. Hvis du foretrekker en fast hodestøtteposisjon, er det 14 faste posisjoner å velge mellom. Begge variantene er optimale for sikkerhet og komfort!

  Ved montering bruker du de automatiske forankringsstroppene og vipper stolen på plass, det tar 60 sekunder!

  Når stolen er på plass er det opptil 30 cm ekstra benplass tilgjengelig, som lar barnet vokse betraktelig i lengde i løpet av bruksperioden og bli både 125 cm høyt og veie 36 kg.

  En familiehelt å stole på:

  Minikid 4 er det siste tilskuddet til Axkids utvalg for innovativ og sikker kjøring. Det som skiller denne modellen fra forgjengeren er den forbedrede komforten og enda flere sikkerhetsfunksjoner.

  Designet på hodestøtten er oppdatert for å forbedre passformen til den som bruker stolen, noe som gir optimal støtte til barnets hode og nakke. Innleggsputen til det mindre barnet er oppdatert og gir den perfekte støtten for å oppnå den sikreste posisjonen.

  Videre er hodestøtten utformet med en kraftdemping og et design som gjør det enkelt å se ut av vinduet mens du reiser.

  Kompakt design muliggjør bruk i mindre biler og kan installeres uten ISOFIX-kontakter. Fleksibel for å passe familiens behov. Tre barnebilseter på rad bak og ett i forsetet samtidig - alt er mulig med denne smarte setedesignen!

  Forbedre barnets komfort med Minikid 4:

  Sitte- og sovestillingen blir ergonomisk ettersom et innebygd Sleep Well System tilbyr flere liggestillinger. Denne justeres valgfritt etter alder, høyde og kjøretøyets setevinkel. Babyinnlegget for småbarn er fylt med memoryskum og mesh-stoff som bidrar til god komfort og deilig luftsirkulasjon.

  Sikkerhetssystem fra Sverige:

  Utstyrt med premium sele og sikkerhetssystem fra den svenske teknologileverandøren Holmbergs® hver komponent (alt fra spennen til beltet!) er testet i henhold til forskriftene for å sikre en helt overlegen kvalitet som virkelig utmerker en verdensleder.

  Egenskaper

  - Rekkevidde: opptil 7 år (36kg)
  - Godkjent lengde: 61-125cm
  - Sjenerøs benplass (opptil 30 cm ekstra)
  - Godkjent i henhold til siste R129-forskrift
  - Sjenerøs lengde på ryggstøtten
  - Støttende innleggspute for det mindre barnet (61-105cm)
  - Enkel montering med enkelt monteringssystem med automatiske nedre ankerstropper
  - Montering med sikkerhetsbelte
  - Innvendig 5-punktssele
  - Ventilerende, giftfrie stoffer som kan vaskes på 30 grader

   Mål

  - Bredde: 44 cm
  - Høyde: 65 cm
  - Dybde: 54 cm
  - Vekt: 11 kg

   

  For oss i Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet og har gjennomgått gjentatte avanserte tester som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk!
  Ifølge loven må alle barn som reiser i bil bruke godkjent bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig (minimum 4 år, helst lenger) før dere bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, ta kontakt oss eller les vår bilstolguide.  

 • Spesifikasjoner
 • Vekt: 11kg Kg
  Maksvekt: 36kg Kg
  Farge: Rød
  Bilstol type: Bakovervendt bilsete
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 22150225

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn