Axkid Minikid 2 Premium 22/23 Shell Black i gruppen Bilstoler / Bilstoltype / Bilstoler 0-5 år hos Köpbarnvagn (22140321)
Axkid Minikid 2 Premium Shell Black 2022
Axkid Minikid 2 Premium 22/23 Shell Black
Axkid Minikid 2 Premium 22/23 Shell Black
Axkid Minikid 2 Premium Shell Black 2022
Axkid Minikid 2 Premium 22/23 Shell Black
Axkid Minikid 2 Premium Shell Black 2022

Axkid Minikid 2 Premium 22/23 Shell Black

Axkid
Romslig, Plustestet!
3995 kr
 
Kjøp
 • Fri frakt over 999:-
 • Priser ink. toll

Kampanje

Kampanje:

Lagerstatus:  På lager (2-5 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Axkid Minikid 2 Premium, Shell Black 2022

  Axkid Minikid 2 er kjent for å være en av bilstolene på markedet som tillater bakvervendt bruk lengst. Med ny nakkestøtte øker rygglengden nå med 2 cm, noe som gjør at Axkid Minikid nå kan brukes ENDA lenger. Til tross dette tar bilstolen liten plass i bilen og kan derfor monteres i både små og store biler.

  Bilsetet har mange smarte funksjoner som reduserer risikoen for feilmontering, og letter hverdagen for deg
  som forelder.

  Minikid 2 er Pluss-godkjent, har selvstrammende underforankringsseler, automatisk justering av hodestøtte og ekstra sidekollisjonsbeskyttelse. Dette gjør Minikid 2 Premium til en av de sikreste og mest brukervennlige bilstolene på markedet.

  Axkid Minikid 2 er også en av markedets mest romslige bilstoler som gjør at barnet ditt kan sitte bakovervendt så lenge
  som mulig.

  Tekstilene er oppdatert for alle farger og er nå i et mer fleksibelt materiale. Kombinert med en enkel knappeløsning er de enkle å skifte stoff når det skal vaskes. De oppdaterte tekstilene gir også en bedre tilpasset passform, noe som øker den generelle følelsen av bilsetet da det gir en høyere komfort.

  Passformen er også forbedret for de aller minste da baby-innlegget nå er 10 mm tykkere. Dette gir de små barna en optimal og trygg posisjon i nye Axkid Minikid 2 (2022/23).

  Oppdateringer Minikid 2 Premium:

  - Oppdatert lengre nakkestøtte (2 cm)
  - Nye premium-tekstiler med polstret memory foam, som gjør at barnet sitter mye komfortabelt.
  - Ny eksklusiv design på stoffer med dekorative sømmer og knapper.

  Axkid Minikid 2 har selvstrammende underforankringsseler som forenkler installasjonen og holder stolen stroppet og sikkert installert.

  Nakkestøtten og selet tilpasser seg automatisk lengden og størrelsen på barnet ditt når du strammer beltet. Med dette vet du at barnet ditt sitter riktig i stolen og du trenger ikke å kontrollere om hodestøtten skal justeres når barnet ditt vokser.

  Minikid 2 er en romslig og komfortabel stol som også passer for høye barn opp til 6 år eller 125 cm. Til tross for dette tar stolen liten plass i bilen og kan derfor installeres i både små og store biler.

  Når du monterer stolen, kan du velge mellom 5 forskjellige vippeposisjoner, noe som gjør det mulig å tilpasse seg de fleste biler / seter, så vel som egnet for barn i forskjellige aldre. Hvis det er behov for enda mer helning, er Axkids fallkile et godt komplement.

  Axid Minikid kommer med sidekollisjonsbeskyttelsen Axkid Side Impact Protection, som gir best mulig beskyttelse i tilfelle sidekollisjon. Sidekollisjonsbeskyttelsen må brukes på siden av bilsetet som vender mot bildøren, når det brukes i midten, trenger ikke ASIP brukes.

  - Pluss godkjent opptil 25 kg
  - Ekstra sidebeskyttelse ASIP
  - Lang rygg og komfortabel å bruke opptil 125 cm
  - Fem vippeposisjoner
  - Enkel og sikker installasjon takket være selvstrammende forankringsreimer
  - Tar liten plass i bilen
  - Nakkestøtte og sele justeres automatisk etter barnets lengde og størrelse
  - Monter stolen alle steder i bilen med trepunktsbelte.
  - Maskinvaskbart stoff
  - Polstret memory foam stoff

  Dimensjoner:

  Bredde: 44 cm
  Høyde: 61 cm
  Dybde: 56 cm

  Forskjeller mellom Axkid Minikid 2 og Axkid Minikid 2 Premium

  Som navnet avslører, er en stor forskjell premiumfølelsen som tilbys på Axkid Minikid 2 Premium. Bortsett fra de visuelle forskjellene med fargematchende hodestøtter og spesialdesignede detaljer som glidelåser og knapper, fremheves den førsteklasses komforten til Axkid Minikid 2 Premium.
  Axkid Minikid 2 Premium kommer med ekstra polstring i premium-stoffet. Som forelder kjenner man forskjellen på de to stoffene, men fremfor alt gir det barnet en økt følelse av komfort.
  Førsteklasses følelse for både deg og barnet ditt.

  UTMERKELSER MINIKID:
  ”Mest prisgustig” av Best-i-test 2020
  Plusgodkjent opp til 25kg
  ”Godt valg” av Folksam

  For oss i Kjøpbarnevogn kommer sikkerhet først. Våre bilbarnestoler tilbyr maksimal sikkerhet og har gjennomgått gjentatte avanserte tester som sikrer at barn er beskyttet ved en ulykke.

  Husk!
  Ifølge loven må alle barn som reiser i bil bruke godkjent bilstol til de er 12 år eller minst 135 cm høy, avhengig av hva som kommer først. For maksimal sikkerhet bør barnet forbli bakovervendt så lenge som mulig (minimum 4 år, helst lenger) før dere bytter til forovervendt beltestol.

  Er du usikker på om stolen passer for ditt barn, ta kontakt oss eller les vår bilstolguide.

 • Spesifikasjoner
 • Maksvekt: 25 Kg
  Farge: Sort
  Bälte eller isofix feste: Beltesfeste
  Bilstol type: Bakovervendt bilsete
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 22140321

Tilbehør

Se flere produkter

Andre kjøpte også:

Logg inn